
در مصاحبه با خبرگزاری فارس:
انعقاد ۷۰ میلیارد ریال قرارداد پژوهشی طی دو ماه اخیر در دانشگاه ملی مهارت
دانشگاه ملی مهارت در دو ماه گذشته بیش از ۷۰ میلیارد ریال قرارداد پژوهشی کاربردی در زمینههای نفت، گاز، هوش مصنوعی و انرژیهای تجدیدپذیر منعقد کرده است.
معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت مهرداد احمدی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به ماموریت ویژه این دانشگاه در حوزه پژوهشهای کاربردی، گفت: ماهیت دانشگاه ملی مهارت با دیگر دانشگاهها تفاوتهای چشمگیری دارد و هدف اصلی ما، پژوهشهایی است که کاربردی و مرتبط با نیازهای جامعه و صنعت باشد.
وی افزود: در همین راستا، سامانه نان به عنوان یک ابزار توانمند، در راستای شناسایی و تعریف طرحها بر اساس نیازهای واقعی صنعت و جامعه به کار گرفته شده است. این سامانه ما را قادر میسازد تا طرحها و پروژههایی را که دقیقاً بر اساس نیازهای جامعه تعریف شدهاند، اجرا کنیم.
معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت عنوان کرد: در دو ماه گذشته، بیش از 7 میلیارد تومان قراردادهای پژوهشی کاربردی در دانشگاه ملی مهارت بسته شده است. این قراردادها در بخشهای مختلفی از جمله نفت، گاز، هوش مصنوعی، ایمنسازی، نانو کامپوزیتها و انرژیهای تجدیدپذیر منعقد شدهاند. به همین دلیل، علاوه بر تأمین منابع مالی، پیشقسط این قراردادها به حساب اعضای هیأت علمی واریز شده و در حال حاضر این اعضا مشغول انجام فعالیتهای مرتبط هستند.
احمدی در ادامه اشاره کرد: در برخی حوزهها مانند ناترازی انرژی، پیشنهادی را به شرکت توزیع و مدیریت توزیع برق ارائه کردهایم. این پیشنهاد مورد پذیرش اولیه قرار گرفته و پروپزالهایی برای آن آماده شده است. امیدواریم این طرح در سال 1404 به عنوان یک پایلوت در استان تهران اجرا شود.
معاون پژوهشی دانشگاه ملی مهارت تأکید کرد: مأموریت اصلی دانشگاه، مسالهمحور بودن پژوهشها است. هدف ما این است که پژوهشها را به سمتی هدایت کنیم که مستقیماً با مشکلات جامعه در ارتباط باشند.