در حال بارگذاری ...
با هدف توسعه و به‌روزرسانی کارگاه ها و آزمایشگاه ها صورت گرفت:

دیدار سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت با سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی

به منظور ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه و لزوم اصلاح و توسعه بودجه تعمیر و تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها، روز چهارشنبه 23 آبان‌ماه 1403 دکتر مهرداد احمدی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت با حضور در مجلس شورای اسلامی با دکتر محسن زنگنه نماینده مردم شریف تربت جام و سخنگوی کمیسیون تلفیق دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، دکتر احمدی این دیدار را در جهت اهمیت افزایش تعامل بین نهادهای آموزشی و قانونی کشور برای ارتقاء سطح علمی و عملی دانشگاه‌ قلمداد کرد و گفت: معتقدم در درازمدت، سرمایه‌گذاری در بخش آموزش عالی مهارتی می‌تواند به کاهش نرخ بیکاری کمک کند، چرا که فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها با مهارت‌های به‌روز و دانش نوین قادر خواهند بود در بازار کار رقابت کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت آموزش تجهیزات جدید و پیشرفته، فرآیند یادگیری را بهبود می‌بخشد و به دانشجویان این امکان را می‌دهد که با تکنولوژی‌های روز آشنا شوند. افزایش رضایت دانشجویان در دسترسی به تجهیزات کارگاهی مدرن، تجربه آموزشی بهتری برای این عزیزان فراهم می‌کند و می‌تواند به افزایش رضایت و انگیزه آن‌ها منجر شود.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با تأکید بر اینکه بهبود رقابت‌پذیری دانشگاه‌هایی که به ‌روز و مجهز هستند، معمولاً در جذب دانشجویان و همچنین در رتبه‌بندی‌های جهانی موفق‌تر عمل می‌کنند خاطر نشان کرد: به‌روزرسانی تجهیزات کارگاهی نه‌تنها به بهبود فرآیند آموزش و پژوهش کمک می‌کند بلکه می‌تواند به رشد و شکوفایی علمی و اقتصادی جامعه نیز منجر شود.

در ادامه دکتر زنگنه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار بیان داشت: اعتقاد دارم تقویت زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی به ‌ویژه در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و دسترسی به تجهیزات پیشرفته، بهبود کیفیت آموزش و پژوهش را به همراه خواهد داشت.

وی افزود: با تأسیس پروژه‌های جدید آموزشی و پژوهشی و تقویت بخش‌های صنعتی مرتبط با دانشگاه‌ها، می‌توان انتظار داشت که فرصت‌های شغلی جدیدی برای فارغ‌التحصیلان و حتی افراد غیر دانش‌آموخته ایجاد شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق تصریح کرد: یکی از اهداف کلیدی افزایش بودجه تجهیزاتی، تقویت همکاری‌ها میان دانشگاه‌ها و صنایع مختلف است. دانشگاه ملی مهارت می‌تواند از این منابع برای ایجاد شراکت‌های استراتژیک با صنایع بهره ببرد که منجر به تبادل دانش، نوآوری و ایجاد فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان شود.

وی خاطر نشان کرد: با عنایت به گستره اقلیمی وسیع دانشگاه ملی مهارت در کشور، پیگیری لازم جهت تخصیص بودجه‌های استانی برای تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه گام مهمی در جهت حمایت از آموزش عالی مهارتی و رفع نیازهای مالی این دانشگاه اثر بخش به‌ویژه در شرایط اقتصادی کشور است. با این حال، برای بهره‌برداری حداکثری از این منابع، باید به شفافیت، نظارت دقیق و استفاده بهینه از این بودجه توجه شود.

درخواست تأمین و افزایش بودجه‌های پژوهشی به‌ منظور بهبود زیرساخت‌های آموزشی، تجهیز کارگاه‌ها به فناوری‌های نوین و امکانات پیشرفته برای تسهیل فرآیند یادگیری با عنایت به اهمیت کارگاه‌ها در تربیت نیروی انسانی متخصص و آماده برای بازار کار، برنامه‌ریزی برای همکاری‌های بیشتر بین دانشگاه و مجلس برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌های موجود از موارد مهمی بود که توسط معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این دیدار مطرح شد.