افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه فنی و حرفهای در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور (تیتر13)
اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور (تیتر 13) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تنی چند از مسئولین از تاریخ شانزدهم تا هجدهم اردیبهشت 1403 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
به گزارش دفتر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور (تیتر 13) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تنی چند از مسئولین از تاریخ شانزدهم تا هجدهم اردیبهشت 1403 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
در این جشنواره، دکتر عبدالحسین کلانتری، برگزاری جشنواره تیتر را فرصتی برای دانش جویان کشور دانست که با فعالیت در زمینه های مختلف به دنبال تحقق ایران قوی و دسترسی به آرمانهای بلند انقلاب به عنوان نمایندگان دانشگاه تمدن ساز شناخته شوند. همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف اذعان داشت جویندگی دانش یک شغل نیست بلکه هویتی است که جوان دانشجو را با علنی کردن آنچه که در ذهن و ضمیر زلال و پاکش دارد، همچون آبی حیات بخش جاری می کند، چنین تصویری از حیات دانشجویی است که اندیشیدن و قلم زدن را در قاب یک کنش اجتماعی بالغ جا می دهد و رسانه و نشریه را در منظری متفاوت قرار می دهد. این جشنواره در دو بخش اصلی رقابتی و جانبی و 5 بخش فرعی، از آذر ماه 1402 کار خود را آغاز کرده و پس از داوری آثار، در اردیبهشت 1403 با معرفی برترینها به کار خود پایان داد.
در این دوره از جشنواره که صحنه رقابت 3700 عنوان نشریه دانشجویی بود، خانم زهرا متجدد مدیر مسئول نشریه مد و لباس از آموزشکده الزهرا(س) مشهد توانست رتبه اول در رشته نشریات چند رسانه ای ،آفلاین و الکترونیکی در بخش رقابتی و بخش مجازی را کسب نماید.
گفتنی است، هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی و معرفی استعدادهای دانشگاهی در حوزه رسانه و نشریات دانشجویی جهت ورود تخصصی این استعدادها به نظام رسانهای کشور، ایجاد فضای رقابت و محک خوردن آثار فعالان نشریات دانشجویی و هم افزایی و تعامل میان فعالان نشریات، تقویت روحیه مطالبه گری منطقی و رشد و لزوم ارتقای سطح سواد رسانهای نسل جدید تعریف شده است.