در حال بارگذاری ...

آشپزخانه‌های فعال دانشگاه فنی و حرفه‌ای به فناوری‌های نوین تجهیز شدند.

تحول و ارتقای آشپزخانه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای به نسل جدید آشپزخانه‌های مجهز به فناوری‌های نوین

 

به گزارش اداره کل امور دانشجویی، درراستای"اجرای طرح تحول و ارتقای آشپزخانه‌‌‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای به نسل جدید آشپزخانه‌های فعال به فناوری‌های نوین(پخت ترکیبی و سیستم بخار مرکزی) "تجهیز شدند.

از آنجا که تغذیه مناسب به ویژه دریافت انرژی و مواد مغذی ضروری و کافی در دانشجویان بسیار حائز اهمیت است؛ پیشرفت هر جامعه‌ای منوط به حضور اشخاصی است که با فکر و دانش روز‌افزون و تلاش و اهتمام بی‌وقفه خود در راه رسیدن به اهداف عالی بشر گام موثر بر می‌دارند. بدیهی است که درصد بالایی از این قشر تلاشگر را جوانان تشکیل میدهند و داشتن تفکر سالم و سازنده نیازمند تغذیه مناسب و آگاهانه این عزیزان است.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گستره کشور با وجود ۱۷۵ سلف‌سرویس پس از رتبه‌بندی در دو بخش فضا و تجهیزات، ۸۰ درصد از مراکز در رتبه ۳ قرار داشته است. در همین راستا این دانشگاه با برگزاری سه دوره ارزیابی و پایش نیازها و اولویت‌های مهم را استخراج کرد و در جهت اجرای الگوی مصرف و صرفه‌جویی در هزینه‌های تغذیه، ۱۰۷ آشپزخانه به 43 آشپزخانه پخت مرکزی و ۶۴ مرکز خط توزیع غذا تجمیع‌ شده است.

با عنایت به سه دوره خرید تجهیزات خط توزیع، دیگ‌های صنعتی ۲۵۰ لیتری و تجهیزات بخار مرکزی مبلغی در حدود 352میلیارد ریال در حوزه خدمات تغذیه هزینه شده و به عنوان دانشگاه پیشرو در عرصه دانشگاه سبز با استفاده از خرید و نصب راه‌اندازی امکانات بخار مرکزی و پخت ترکیبی ضمن ارائه غذای سلامت‌محور با صرفه‌جویی 30درصدی حامل‌های انرژی گامی بزرگ در عرصه محیط زیست برداشته است.

گزارش کامل عملکرد فوق به پیوست در فایل کتاب قابل مشاهده است