در حال بارگذاری ...
در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان برگزار شد؛

آیین اختتامیه سومین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار

آیین اختتامیه سومین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از چهره‌های سیاسی، فرهنگی، هنری و اصحاب رسانه، دوشنبه ۲۲ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در تالار ولایت دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار ضمن تقدیر از مجموعه عوامل برگزاری این جشنواره وزین در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان، به ابعاد شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی و چهره ملی و جهانی آن شهید اشاره کرد و گفت: تقوا، تواضع، گمنامی، ازخودگذشتگی و خستگی‌ناپذیری از شاخصه‌های سیدالشهدای مقاومت بود که او را مرد میدان مبارزه با اهریمن‌های بزرگ و کوچک دوران خویش کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نظر گرفتن بخش‌های پژوهشی و علمی در این جشنواره را به منظور معرفی تمام ابعاد شخصیتی و معنوی شهید قاسم سلیمانی به جامعه و جوانان کشور لازم دانست و تصریح کرد:  جامعه جهانی از طریق نادیده گرفتن عواطف و احساسات ملت ایران در زمان شهادت حاج قاسم و سانسور اتفاقات منطقه سعی دارد صدای حقیقت شنیده نشود و چنین رویدادهایی می‌تواند در مسیر معرفی شخصیت شهید والامقام به جامعه دانشجویی مؤثر باشد.

وی افزود: برگزاری جشنواره‌ ذوالفقار سبب می‌شود وجدان‌های آگاه و بیدار کنار هم جمع شوند و میراث معنوی جریان مقاومت که نماد آن تفکرات شهید سلیمانی است، صیانت شود.

دکتر خسرویان با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، رسالت نخبگان و دانشجویان را در خصوص موضع‌گیری در برابر ظلم‌ها خطیر خواند و خاطرنشان کرد: اگر موضع‌گیری نشود این ظلم‌های رژیم صهیونیستی و در رأس آن‌ها آمریکا در منطقه و یا هر جای جهان ادامه خواهد داشت.

در ادامه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن معرفی کتابی در ارتباط با ویژگی‌های شخصیتی حاج قاسم، به شرح برخی اوصاف آن شهید نظیر ولایت‌پذیری و ولایت‌مداری، مجاهدت و مقاومت، شجاعت، روحیه مردم‌داری، مدیریت و فرماندهی، شهادت‌طلبی بینش و تحلیل‌گری سیاسی و ضد آمریکایی بودن به تمام معنا پرداخت و آن شهید را سرلوحه انسانی آزاده و وارسته معرفی کرد و ویژگی‌های شخصیتی او را شاکله مکتب شهید سلیمانی دانست.

آقای جلیلی گفت: سردار شهید از تربیت‌یافتگان برجسته مکتب عاشورا و امام خمینی بود و جا دارد دانشگاهیان و نخبگان شخصیت ایشان را که مظهر اقتدار و امنیت جهان اسلام  است، تبیین کنند.

وی  تصریح کرد: تأسى دانشگاهیان به شخصیت شهید سلیمانی افتخارآفرین است. در مکتب اسلام شخصیت‌های بزرگی پرورش یافته‌اند و امیدواریم دانشگاهیان با تلاش و پشتکار برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی تلاش کنند. همچنین در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بتوانیم نیروی مهارتی را برای اقتدار کشور تربیت کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از عوامل برگزارکننده جشنواره، داوران و دانشجویان شرکت‌کننده تقدیر کرد.

گفتنی است در این مراسم چهره‌های سیاسی، فرهنگی، هنری و ادبی استان حضور داشتند و برگزیدگان و منتخبین جشنواره در پایان توسط اعضای هیئت رئیسه دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.
اجرای تئاتر و آوازخوانی و قرائت بیانیه هیئت داوران جشنواره از دیگر بخش‌های این جشنواره بود.