در حال بارگذاری ...

برگزاری ششمین وبینار مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت درخصوص فرآیند بازگشایی دانشکده‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال تحصیلی 1403-1402

ششمین وبینار مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و بازرسی دانشگاه با موضوع " فرآیند بازگشایی" دانشکده‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای روز چهارشنبه 1402/7/5 برگزار شد .

به گزارش مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، ششمین وبینار مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و بازرسی دانشگاه با موضوع " فرآیند بازگشایی" دانشکده‌ها و مراکز آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای روز چهارشنبه 1402/7/5 از ساعت 8 الی 15 بعد از ظهر با حضور مهندس شبستانی مشاور رئیس و مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و برخی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و معاونین مرکز نظارت و نمایندگان استانی نظارت برگزار شد .

در ابتدا مهندس شبستانی ضمن گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس، تبریک آغاز سال تحصیلی و خیر مقدم به حاضرین در وبینار از جمله آقای حاجی نژاد مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی، ایشان را فردی متواضع، دلسوز و زحمتکش و درعین حال صبور، پاسخگو و راهنما دانستند و از حمایت عملی آقای دکتر خسرویان، رئیس دانشگاه و سایر اعضای هیئت رئیسه  نسبت به مأموریت‌ها و وظایف مرکز نظارت و بازرسی برگزاری بازدیدهای دوره‌ای مرکز نظارت در جهت بازگشایی دانشکده ها و آموزشکده ها اشاره نمودند و گزارشی را در این زمینه ارائه کردند.

آقای حاجی نژاد مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها از ناظران بخاطر بازدیدهای خودجوش و نظارت توانا، قدردانی نموده و عنوان کرد: ناظرین می‌بایست با حضور دلسوزانه و برادرانه، خوش بینانه و مهربانانه مسائل و مشکلات را حل نمایند و شرایط مطلوب را بوجود آورند.

 آقای اعتصامیان مدیر کل دفتر مرکزی حراست، نظارت و حراست را دو بال رئیس دانشگاه دانسته که وظیفه برادری و هم سویی دارند و اشاره کرد: کارکنان این دو حوزه ویترین دانشگاه هستند و خواستار هوشیاری و کارآمدی کارمندان این دو حوزه در بحث تبیین بود و خاطر نشان کرد: ناظران عزیز با وقت گذاری، در مقابل این جنگ ترکیبی و شناختی دشمن قرار گیرند. ایشان همچنین تأکید نمود: ما در سازمان مرکزی این دو حوزه را مکمل هم می‌دانیم و شما نیز در استان‌ها با همین شیوه، مشاوری امین برای ریاست استان، مدیران استان و شهرستان‌ها باشید .

آقای جلیلی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز نمایندگان استانی مرکز نظارت را شاهد و ناظر بر امور مدیریت دانست و تاکید کرد: این عزیزان به عنوان چشمان دانشگاه باید رصد کننده همه امور در سطح کشور باشند. ایشان از ناظرین خواستند که بر کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های همه حوزه‌ها مسلط باشند و با رصد هوشمندانه و پایش، فعالیت‌های فرهنگی، نقاط قوت و ضعف را احصاء و اطلاع رسانی نمایند.

 آقای اوصالی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه، ضمن توجه به نگاه ارزشمند و مدیریتی رئیس مرکز نظارت به حوزه  نظارت و ارزیابی، یکی از وظایف اصلی ناظران را شناسایی افراد شایسته و لایق استان بر اساس شاخص‌ها و فاکتورهای استاندارد از جمله تعهد، ایمان، تقوی و با ارزش دانست تا در آینده در دانشگاه کادرسازی صورت گیرد. ایشان کارکرد نظارت و ارزیابی را رشد و تعالی سازمانی دانسته و بطوری‌که یکی از وظایف ناظران را، نظارت بر موضوعات اداری دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها از جمله پیگیری نتایج کارگروه‌های اجرایی استان می باشد.

 مهندس سلطانی نسب مدیرکل خدمات آموزشی ضمن تشکر از حوزه نظارت بابت نظارت بر اجرای بخشنامه‌های حوزه معاونت آموزشی، تاکید داشت: بایستی در دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها برای دانشجویان مخصوصاً جدیدالورودها جلسات توجیهی برگزار گردد و نکات لازم جهت حل مشکلات دانشجویان مطرح نمود.

در ادامه وبینار نمایندگان استانی نظارت دیدگاه‌های خود را درخصوص بازدیدهای به عمل آمده بیان کردند و با بیان نقاط قوت و ضعف، مسائل و مشکلات موجود در مراکز مورد بازدید را مطرح نمودند .

در این وبینار همه استان‌ها به صورت شاخص و مصداق به توفیقات مدیران استانی در زمینه‌ها و ابعاد مختلف اشاره و در عین حال نسبت به بر شمردن موضوعات قابل اصلاح نیز اقدام نمودند و اکثریت رؤسای ادارات نظارت استان ها، این جمله را در راستای وحدت رویه، بهره مندی از تجارب بسیار حائز اهمیت و کارگشا ارزیابی نمودند.