در حال بارگذاری ...

پروژه های عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای توسط متخصصین این دانشگاه اجرا می شود.

اولین نشست شورای دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و سومین دوره هم اندیشی کمیته های فنی و عمران این دانشگاه در روز 15 و 16 آبان ماه سال جاری در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) در مشهد برگزار شد.

اولین نشست شورای دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و سومین دوره هم اندیشی کمیته های فنی و عمران این دانشگاه در روز 15 و 16 آبان ماه سال جاری در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج(ع) در مشهد برگزار شد. سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در مراسم افتتاح این نشست با اشاره به اینکه هیچ دانشگاهی امکانات و ظرفیت بالای دانشگاه فنی و حرفه ای را به شکل تخصصی ندارد، گفت :از همین رو این دانشگاه در حوزه اجرای پروژه های عمرانی نیز ورود پیدا می کند.
دکتر رضایی با تأکید بر حوزه نظارت، طراحی و اجرای پروژ ه های عمرانی، بخش پدافند غیرعامل باید در اولویت قرار گیرد؛ افزود: از 5 میلیون مترمربع فضای دانشکد ه های دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برخی قدیمی و نیازمند بازسازی، مقاوم سازی و نگهداری هستند که باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه گفت: از سال گذشته اتفاق منحصر به فرد و بی نظیری در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور رخ داده است و آن این که تمامی کارهای عمرانی و نوسازی که تا قبل از آن توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور انجام می شد، توسط خود دانشگاه اجرا می شود.
وی با بیان این که این مسأله به دلیل ماهیت فنی بودن دانشگاه و وجود نیروهای ماهر در حوزه عمرانی است، گفت: در حال حاضر 158 پروژه استانی و 18 پروژه ملی توسط نیروهای متخصص این دانشگاه نظارت واجرا می شود.
ایشان در ادامه، تعداد دانشجویان این دانشگاه را به طور متوسط سالانه 250 هزار نفر اعلام کرد و افزود: این دانشگاه 1300 آزمایشگاه و کارگاه دارد بنابراین از این حیث نه تنها در ایران، بلکه در خاورمیانه ثروتمندترین دانشگاه به شمار می آید. دکتر رضایی رسالت اصلی این دانشگاه را تربیت تکنسین دانست و یادآور شد: مدرک در درجه دوم اولویت قرار دارد.
ایشان درباره اقدامات انجام شده برای بومی سازی رشته های تحصیلی دانشکده های فنی و حرفه ای استان ها، تصریح کرد: تحقق این مهم از طریق دو رویکرد توجه به آمایش استانی و بومی گزینی دانشجویان دنبال می شود و هدف این است دانشجو برای شرایط کار در همان استان تربیت شود.
وی خاطرنشان کرد : در حال حاضر 60درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای کشور بومی و 40 درصد غیربومی هستند.
دکتر رضایی در خصوص تعداد رشته های فنی و حرفه ای و نیز سهم دانشجویان دختر از تعداد دانشجویان این دانشگاه یادآور شد :در حال حاضر دانشگاه فنی و حرفه ای با54 رشته در مقطع کاردانی و 26 رشته در بخش کارشناسی به ارایه خدمات آموزشی مشغول هستند، ضمن این که 10 رشته جدید نیز، برای سال آینده در نظر گرفته شده است. سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نسبت دانشجویان دختر به پسر را در دانشکده های فنی و حرفه ای کشور 1 به 3 اعلام کرد و گفت: از 250 هزار دانشجو 60 هزار نفر را دختران و بقیه را پسران تشکیل می دهند.