بررسی آیین نامه شورای کارآفرینی و اشتغال با تاکید بر استقرار کنسرسیومهای صنعتی و آموزشی
بررسی آیین نامه شورای کارآفرینی و اشتغال با تاکید بر استقرار کنسرسیومهای صنعتی و آموزشی در دانشکده های استان تهران، چهارم تیرماه 1401 با حضور دکترعلی موسوی سرپرست مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفهای، مهندس گرد رئیس دانشکده، روسا، معاونین پژوهش و فناوری و روسای ارتباط با صنعت مراکز استان تهران اعضای شورای پژوهشی و کمیته منتخب در دانشکده شریعتی برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه دکتر موسوی اظهار داشت: کسانی که برای آموزش های فنی و حرفه ای برنامه ریزی می کنند لازم است از ابزار اشتغال استفاده کنند تا بتوانند به نوعی سیستم آموزشی خود را محک بزنند که آیا آموزش های افراد در تولید ناخالص داخلی و ملی، اثر داشته است یا نه؟
وی ابزار تولید ثروت و نیروی انسانی را باعث افزایش کیفیت آموزش برشمرد که در این مسیر ابتدا باید در استاندارد سازی سیستم به یک ادبیات مشترک برسیم تا بتوانیم برای رسیدن به اهداف نظام آموزشی با رویکرد اقتصادی، در مسیر درستی قرار بگیریم.
سرپرست مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه درادامه سخنان خود ضمن بیان مهمترین اهداف نظام آموزش عالی کشور های مختلف برای اشتغال پذیری و اشتغالزایی و ابعاد پنجگانه تحول آموزش فنی و حرفه ای، به مسائل و مشکلات پیش روی نظام آموزش مهارتی کشور پرداخت.
وی ضمن بیان نمونه های خارجی، از مولفه های کنسرسیوم صنعتی "گروهی متشکل از نخبگان مهارتی، پیشرانان فناوری ، بنگاه اقتصادی کوچک ، تشکل های صنفی ،نظام های حرفه ای، دولت، دانشگاه، پژوهشگران " فعالیت کنسرسیوم ها را بسیار مهم ذکر کرد که می تواند نیازهای آموزشی را احصا و مرتفع نمایند و در ادامه بیان داشت که در بیشتر کنسرسیومها بایستی کیفیت فرآیندهای کار آموزی ،کار آفرینی ،فرصت مطالعاتی و پژوهش های مساله محور را ارتقا داد.