جلسه مشترک شورای معاونین سازمان بسیج اساتید با کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای ؛ روز دوشنبه مورخه 11 اسفند ماه 1399 جلسه مشترک شورای معاونین بسیج اساتید استان مرکزی با کانون بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی با حضور ریاست، معاونین و اعضا بسیج اساتید در اتاق جلسات برگزار گردید.
در این جلسه سرهنگ پاسدار آقای سیدعباسی حسینی در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مباحثی را مطرح نمود و در خصوص بندهای آن تحلیل هایی ارائه داشتند. وی اظهار داشت: این بیانیه چند عنصر حایز اهمیت و کلیدی را در خود طرح و به عنوان راهبرد درک و کلید برداشت مناسب از این نقشه ی راه اشعار می دارد که اهم آن بدین شرح است:
1.چلّه ی دوم انقلاب نه یک برش مجزا از سیرتعالی انقلاب تا مقطع فعلی بلکه تداوم و استمرار این مسیر با اتکا به رویش های انقلاب است.
2.نگاه خاص و ممتاز این بیانیه به نقش آفرینی جوانان مومن و دانا در اعتلای سپهر سیاسی کشور منحصربفرد و استثنایی است.
3.در این سند بر ضرورت اتخاذ تدابیر جهادی به منظور فعلیت بخشی به شاخص های هفت گانه گام دوم انقلاب تأکید شده است.
4.در بیانیه ی گام دوم انقلاب به سه سطح تحلیل خرد، میانه و کلان ذیل سه آرمان خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی توجه شده است.
5.این دکترین راهبردی در خود، چنددوگانه حائز اهمیت را به منظور شفاف سازی محورهای ابعاد سیستماتیک و تشریح و تبیین نحوه مدیریت نظام اجتماعی کشور به همراه دارد. برخی از این دوگانه ها شامل امید انقلابی و انفعال و ناامیدی، قرائت صحیح گذشته و باور به نقش آفرینی در آینده، مشارکت اجتماعی مردمی و وظایف هیئت حاکمه، پایبندی بر ارزش های انقلابی و نوآوری و نوگرایی مبتنی برعلم آموزی و پژوهش محوری، ترسیم نظامات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی عصر پهلوی و قاجار و دستاوردهای چهل ساله ی انقلاب اسلامی، تقابل شرق و غرب در چهل ساله ی نخست انقلاب و تعارض استکبار و اسلام در مقطع حاضر، چالش های نظام سلطه در مقیاس جغرافیایی چهار دهه نخست انقلاب و دستاوردهای سیاسی کشور در توسعه عمق استراتژیک ایران اسلامی در غرب آسیا و جهان اسلام، خودباختگی و وابستگی اقتصادی و نظامات تولید دوران پهلوی و خوداتکایی در استقلال اقتصادی و اقتصاد دانش بنیان در دوران معاصر و الگوی مدیریت غربی در نظام اجتماعی و ضرورت های مدیریت جامعه اسلامی می شود.
در ادامه بیان نمود:
مقام معظم رهبری پس از تبیین گفتمان چهل ساله ی انقلاب اسلامی به تشریح و تبیین برکات آن می پردازند و برخی از این دستاوردها را به شرح ذیل عنوان می نمایند:
ثبات امنیت و حفظ تمامیت ارضی: بواقع در تاریخ ایران و بررسی سلسله ها و حکومت های گوناگون نمی توان دوره یا عصری را یافت که مانع از جداسازی و تجزیه بخشی از تمامیت ارضی شده باشد. در این راستا این نظام جمهوری اسلامی ایران است که علیرغم هشت سال جنگ تحمیلی، تمامیت اراضی را حفظ و موجبات سربلندی کشور را رقم زده است.
علم باوری و خوداتکایی در راستای تحقق زیرساخت های حیاتی، اقتصادی و عمرانی: در دوره پهلوی حضور هزاران مستشار نظامی و اقتصادی در کشور الگوی وابستگی را در مسیر توسعه کشور رقم زد و توان تولید ما صرفاً در حد مونتاژ قطعات و محصولات خلاصه می شد، حال آنکه در مقطع فعلی و بااتکا به حضور جوانان متعهد و نخبه بسیاری از علوم جدیده در کشور بومی سازی شده و بسیاری از حوزه های علم جمهوری اسلامی ایران حرف های بسیاری برای عرضه در کرسی های علمی جهان را داراست.
به اوج رسانیدن مشارکت مردمی و مسابقه خدمات رسانی: حیات جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون با مشارکت مردم تبلور و تحقق یافته و اساساً انقلاب چیزی جز حضور توده ها در مسیر تحقق آرمان ها علیه نظام حاکم سیاسی نیست، لیکن آنچه وجه ممیزه انقلاب اسلامی ایران با سایر مصادیق انقلاب در نقاط دیگر جهان می باشد، تداوم مشارکت و باور به نقش آفرینی مردم در ترتیبات سیاسی جامعه طی چهار دهه اخیر بوده است. از سویی این مشارکت که بواسطه ی اعتماد عمومی در جامعه حاصل گردیده منجربه اشاعه روحیه جهادی و حضور فعال در عمران و آبادانی کشور شده است. نوعدوستی و حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه و کاهش انفعال در برابر بحران های اجتماعی از سوی آحاد جامعه از مهم ترین دستاوردهای انقلاب می باشد.