در حال بارگذاری ...

بازدید دکتر جهانشاهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشکده شهید شمسی پور

به گزارش روابط عمومی دانشکده شهید شمسی پور، روز یکشنبه 99/10/21  دکتر محسن جهانشاهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به همراه دکتر سپهرزاده مدیر کل فناوری اطلاعات و دکتر ایمانیان مدیر مراکز رشد و نوآوری، از امکانات و ظرفیت های دانشکده شهید شمسی پور بازدید به عمل آوردند. در این مراسم که با همراهی دکتر حقیقی رئیس دانشکده، حاج آقا فصیحی، نماینده دفتر مقام معظم رهبری، معاونین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده، انجام گرفت، مهمانان از نزدیک در جریان امکانات و پتانسیل های موجود در این دانشکده قرار گرفتند در حین بازدید دکتر حقیقی گزارشی از فعالیت های دانشکده را ارائه و به معرفی ظرفیت ها، امکانات و قابلیت های دانشکده در رشته های مختلف پرداخت.

در ابتدا هیات بازدید کننده، از آزمایشگاه های  ابزار دقیق، کنترل، مخابرات و الکترونیک بازدید کردند و دکتر محمدخانی درباره نحوه عملکرد و تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها  توضیحات لازم را بیان کردند.

در ادامه هیات بازدیدکننده از مراکز شکوفایی، خلاقیت و نوآوری بازدید کرده و از نزدیک با دانشجویان، شرکت های فن آور و هسته های فن آور آشنا شدند. سپس دانشجویان به معرفی دستاوردها و اختراعات خود پرداخته و توضیحات مفصلی را ارائه کردند.

پس از بازدید، جلسه ای در اتاق کنفرانس دانشکده  با حضور مهمانان و  همکاران برگزار گردید. دکتر حقیقی، رئیس دانشکده ضمن  خیرمقدم و خوشامد گویی به مهمانان از  دکتر محمدخانی معاون پژوهش و فناوری دانشکده خواستند توضیحات و گزارشی جامع  در خصوص اقدامات و فعالیت های آموزشی و پژوهشی انجام شده در دانشکده  بیان نمایند. دکتر محمدخانی ضمن معرفی اجمالی امکانات و پتانسیل های دانشکده در تمامی بخش های مختلف، بر تقویت مرکز نوآوری، کارآفرینی  و کانون خلاقیت و شکوفایی دانشکده، تاکید نمود. 

در این نشست دکتر جهانشاهی امکانات و توانمندی های دانشکده را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزودند: نوع نگرش و نگاه ما به پژوهش و فناوری بسیار مهم است. وی با اشاره به سخنان رهبری که دانشجویان باید دارای پنجه های ماهر باشند، گفت ما این موضوع را در دانشگاه فنی و حرفه ای مشاهده می کنیم و شهیدانی چون پدر موشکی ایران شهید تهرانی مقدم برخاسته از این دانشگاه می باشد. ایشان توجه به دانشجویان و فعالسازی نخبگان مهارتی و هسته های خلاق دانشگاه فنی و حرفه ای  را خواستار شد. دکتر جهانشاهی گفت : ما باید توجه درستی به دانشجویان این دانشگاه داشته باشیم و از ظرفیت های آنان بهره مند شویم و به آنان کمک کنیم تا بتوانند در این مسیر خودشان را ثابت کنند.


دکتر جهانشاهی با بیان مطالبی در خصوص بازنگری و تصویب آیین نامه و مقررات درست و صحیح برای عملی و اجرایی شدن این قوانین، اظهار داشت: بخش زیادی از رتبه و امتیاز دهی به دانشگاه ها به حوزه پژوهش اختصاص دارد.

وی با اشاره بر فعالیت های انجام شده در سال های اخیر و  اقدامات اساسی بویژه استقلال هیات امنا، تامین منابع و ارتقاء تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و تدوین آیین نامه های ارتقای ویژه هیات علمی های دانشگاه  و حرکت رو به رشد در آینده، بیان داشت: ضرورت دارد، ریل گذاری های اساسی و درستی در حوزه پژوهشی نیز داشته باشیم.


دکتر جهانشاهی تصریح کردند: تنها جایی که حرفه با دانش گره می خورد و از دانش برای توسعه حرفه استفاده می شود، دانشگاه فنی و حرفه ای است. همچنین تجربه ی ما نشان داده است محصول خروجی پروژه های این دانشگاه، مطلوب تر می باشد، و هم اکنون امکان تعامل با سایر دانشگاه ها فراهم شده است و با عنایت به بخشنامه معاونت  محترم  پژوهشی وزارت علوم مبنی بر استفاده از ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه ای جهت مهارت آموزی فرصت جدیدی است و بنابراین ما باید با بهره مندی از توانمندیها و ظرفیت های اساتید و دانشجویانمان و با در اختیار قرار دادن مراکز نوآوری و خلاقیت، کمک کنیم تا محصولات و ایده ها به پدیده تبدیل شوند تا ایشان بتوانند علاوه بر درآمد زایی، در حل مشکلات جامعه نقش بسزایی داشته باشند و اینجاست که پنجه های ماهر می توانند در این مسیر خودشان را ثابت کنند و کمک حال کشور باشند.


در ادامه این نشست، مدیران گروه های آموزشی، مسائل مربوط به حوزه خود را بیان کرده و به بیان دیدگاه های خود درباره راه‌های همکاری در زمینه فعالیت های آموزشی و پژوهشی پرداختند. در پایان جلسه، از تعدادی از پژوهشگران منتخب و مدیران گروه و کارشناسان تقدیر بعمل آمد.