هفته پژوهش در دانشکده ولی عصر(عج) با برنامه های متنوع برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای تهران ولی عصر(عج)، علیرغم محدودیت های کرونایی، امسال نیز همانند سنوات گذشته با بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات وبینارهای تخصصی بیشماری با موضوعات مختلف و متناسب با رشته های موجود در دانشکده، همراستا با نیاز جامعه همزمان با روزدانشجو تا روز پژوهش با حضوراساتید، همکاران، دانشجویان برگزار شد.
دراولین روز، همزمان با روز دانشجو وبینار "روش کاربردی در پژوهش هنرهای تجسمی " برگزار شد.
در این وبینار استاد رشته ارتباط تصویری، تیرداد همپارتیان مطالب ارزشمندی در مورد ویژگی های اصلی پژوهش در حیطه هنرهای تجسمی و تفاوت آن با سایر شاخه های علوم ارائه نمود. ایشان درسخنان خود چگونگی انتخاب موضوع و نگارش عنوان را بیان کرد و سپس موارد اصلی نگارش مانند چکیده نویسی، نگارش مقدمه، نتیجه گیری، تدوین فهرست منابع و تصاویر و اهمیت این مورد اخیر در اعتبار پژوهش های تجسمی و تشریح مطالبی مانند پژوهشهای میانرشته ای پرداخت.
در دومین روز وبینار " سرمایه گذاری در بورس و استراتژی ها " برگزار شد.
سخنران این وبینار، استاد عشرت یعقوبی مطالبی در مورد سرمایه گذاری در بورس و انواع استراتژی های آن و همچنین در مورد اوراق بهادارارائه نمود. ایشان به ذکربرخی از انواع استراتژی های موجود در بورس مانند خرید پلکانی، متنوع سازی، هسته ای،خرید و نگهداری سهام، سرمایه گذاری سود تقسیمی، سرمایه گذاری معکوس پرداخت و توضیحاتی در مورد هریک از آنها ارائه نمود و بهترین استراتژی را معرفی کرد و به دیدگاه های سرمایه گذاری در بورس و تجزیه و تحلیل اوراق بهادار اشاره نمود.
در سومین روز وبینار " تقلبات مواد غذایی" برگزار شد.
در این وبینار مدیرگروه رشته صنایع غذایی، استاد الهه اربیدارمطالب خود را با ذکر تاریخچه ای از تقلب در مواد غذایی و نحوه آن در دوران گذشته و معرفی یک جلد کتاب در این زمینه آغاز کرد و مطالبی در مورد تعریف تقلب در مواد غذایی از نظر FDA و انواع تقلب آگاهانه و ناآگاهانه و نتایج آن ارائه نمود. ایشان به ذکرچند نمونه از مواد غذایی که متحمل تقلب می شوند و نحوه تشخیص آن پرداخته و توضیحاتی در زمینه طعم دهنده های مصنوعی و مضرات آنها ارائه داد سپس به دسته بندی انواع تقلب به لحاظ میزان خطر و تقلبات از لحاظ ماهیت مواد استفاده شده در این موارد اشاره نمود.
در چهارمین روز وبینار "بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) "برگزار شد. در این وبینار استاد بهنام نوبخت به ارائه مطالبی در مورد دیجیتال مارکتینگ و بهینه سازی موتورهای جستجو پرداخت. ایشان درسخنان خود تعاریف و توضیحات مربوط به (SEO ) یا سئو داخلی و معرفی اجمالی ابزارهای آن نظیر گوگل ترند، وب مستر و گوگل آنالیتیکال را ارائه نمود.
در پنجمین روز وبینارنانو فناوری در صنعت نساجی توسط استاد هوشمند ویژه دانشجویان صنایع شیمیایی برگزار شد. وی درسخنان خود به شرح خواص فیزیکی و شیمیایی و همچنین کاربردهای متنوع این نوع منسوجات پرداخت و توضیحات تکمیلی در مورد پیشرفت فناوری های غیر نانویی کنونی مانند روش های میکرو شیمیایی ، محسوس نبودن فناوری نانو، نگرانی از آثار جانبی محصولات نانو و کاربردهای منسوجات نانو در پزشکی و البسه ورزشی را ارائه نمود.
درششمین روز وبینار آشنایی با علم و خط صیاق در حسابداری توسط استاد بخشیان ویژه علاقمندان به حسابداری برگزار شد. در این وبینار استاد عسل بخشیان در مورد تاریخچه خط سیاق در حسابداری و آشنایی با چگونگی نگارش این خط و علایم آن در این علم مطالب ارزشمندی بیان نمود. وی در این وبینار تخصصی مروری بر تاریخچه این علم و آشنایی با چگونگی نگارش این خط و دانش استفاده از خط سیاق در حسابداری قدیمی، ثبت و ضبط اعداد نمود و به تشریح ارقام محاسباتی در دوره قاجار پرداخت.
شایان ذکر است در این روز، وبینار کشوری "فرصت های شغلی برای طراحان گرافیک در قرن۲۱" با حضور گسترده علاقمندان در این وبینار برگزار شد.
در این وبینار استاد محمد میرزادباغ به نگرانی های مخاطبین در مورد آینده شغلی رشته گرافیک پاسخ داد و نکات ارزشمندی در مورد "دیزاین و معجزه کار گروهی، فرصت های شغلی در قرن 21، چگونه می توان در هر تیم طراحی جذب شد و چرا رشته های بینابینی، روز به روز، طرفداران بیشتری پیدا می کنند؟" اشاره نمود.
ایشان درسخنان خود درمورد دیزاین و ارتباط آن با هنر، با عنوان دیزاین در برابر هنر و تعاریف آن از دیدگاه کتب مختلف پرداخت و سپس توضیحاتی در مورد دیزاینر، نوع اهداف، کار دیزاینر و هنرمند و مشخصه های آثار آنها را ارائه نمود.
استاد مبرز رشته گرافیک دانشکده ، به معرفی و تشریح هفت مهارت هایی که یک گرافیک دیزاینر (کلاسیک) نیاز دارد بداند پرداخت وسپس اهمیت کار تیمی، حیطه های شغلی دیزاین در دنیای امروز، چگونگی جذب در تیم های طراحی و ابزارهای طراحی دیجیتال نوین را تشریح نمود.
در آخرین روز از هفته پژوهش وبینار طراحی اینفوگرافیک برگزار شد. در این وبیناراستاد اعظم السادات رزاقی بحث تخصصی اینفوگرافیک در حوزه دیزاین را تشریح نمود. موضوعاتی نظیر ماهیت و چیستی اینفوگرافی، کاربرد و مزیت های آن به عنوان یک پلتفرم و فرآورده گرافیکی معاصر، روش ها و تقسیم بندی فنی، و ...از مباحث ارائه شده در این نشست بودند.
شایان ذکر است از دیگر برنامه جانبی این هفته، با شیوه ای خلاقانه، نمایشگاه مجازی از اولین روز هفته پژوهش در سایت دانشکده در معرض دید همگان قرار گرفت. نمایشگاه پوستر با موضوع روز پژوهش و با نمایش تعداد 22 اثر منتخب از دانشجویان گرافیک و با افتتاح گالری مجازی سایت دانشکده ولی عصر برگزار شد. نمایش این آثار به شکل موکاپ پوستر نمایشگاهی بود تا حس ارائه درنمایشگاه واقعی را ایجاد کنید و مصاحبه ای از دانشجویان کارآفرین و خلاق نیز انجام پذیرفت و همچنین رونمایی از تولیدات مرکز شوفایی خلاقیت و نوآوری در زمینه تولید و بسته بندی میوه های خشک و دمنوش انجام پذیرفت.