در حال بارگذاری ...

همایش روز ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، همایش روز ملی پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای ظهر امروز با همایش حضور دکترغلامحسین رحیمی شعرباف معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر رضا اسدی‌فرد مدیر آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ودکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای برنامه جناب آقای دکتر جهانشاهی (معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه) ضمن عرض خیر مقدم به حضار، نسبت به ارائه گزارش عملکرد این معاونت بر ضرورت برنامه ریزی افزایش فعالیت های پژوهشی تاکید نمود.
سپس اسدی فر بیان کرد: از امروز توانمندی‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای به توانمندی‌های شبکه آزمایشگاه فناوری‌های راهبردی اضافه خواهد شد‌. یکی از مواردی که محققین ما همواره از کاستی آن گلایه داشتند بحث‌های خدمات آزمایشگاهی بوده است. آنها اغلب گلایه داشتند سیستم‌هایی که دانشگاه‌ها بتوانند توسط آن به هم خدمات دهند خیلی روان نبوده و قطعات دستگاهی آن بسیار قیمت بالایی دارد، وی افزود: در کشور ما روال تامین تجهیزات و دستگاه  اینگونه است که دستگاه‌ها از طرق مختلف خریداری می‌شد اما ردیفی برای تعمیر و تجهیزات آن دستگاه‌ها داده نمی‌شد. همین ایده‌‌ای شد تا ما را به این نتیجه برساند که باید سازو کاری برای بهبود اوضاع در نظر بگیریم.
در ادامه این برنامه تفاهم نامه‌ای میان دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مدیر آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای پیوستن دانشگاه فنی و حرفه ای به شبکه آزمایشگاه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری امضا شد.
 با توجه به پتانسیل و ظرفیت‌های کارگاهی  وآزمایشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای و وجود آزمایشگاه های مرکزی  می‌تواند منجر به ارتباطات علمی و راهبردی فی مابین دانشگاه فنی و پژوهشگران  وفناورانه کشور  از طریق شبکه راهبردی کارگاهی وآزمایشگاهی  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  باشد  ونقش موثری در ارتقا وایجاد جایگاه دانشگاه فنی وحرفه ای ودر آمد زایی داشته باشد.
سپس جناب آقای دکتر صالحی عمران (ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور)، ضمن عرض خیر مقدم خدمت حضار بر آینده پژوهی مشاغل، حرفه ای ومهارت بودن دانشگاه، تدوین وبازنگری دروس بر مبنای پژوهش  وبرگرفته از تحلیل های شغلی، بازار وکشش صنعت،  نیازهای تقاضا مجور، پژوهش وایجاد رشته های جدید. پژوهش وآموزش های مهارتی تاکید نمود.
پس از آن جناب آقای دکتر رحیمی (معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) ضمن تشکر از زحمات مدیران و اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای،  بر اهمیت  وجود ده تکنسین ماهر در مقابل یک کارشناس جهت ایجاد اشتغال،  اهمیت آموزش‌های فنی و مهارتی  به دلیل اصیل بودن آین آموزش‌ها برای ورود به بازار کار  وبدنه اشتغال کشور، افزایش  اختراعات ومالکیت فکری وتجاری سازی  ورشد نو اوری  وشکوفایی از طریق شبکه مراکز رشد مهارتی وکانونهای شکوفایی وخلاقیت نو اوری ومراکز نو اوری تاکید نمودند.
در نهایت از پژوهشگران برتر و نویسنده کتاب برتر تقدیر نموده و از اطلس دانشگاه، تور مجازی غرفه های هفته پژوهش و سامانه نمایشگاه و کتابخانه کتاب مجازی دانشگاه رونمایی گردید.