برگزاری اولین کنفرانس فناوری خورشیدی در دانشکده فنی و حرفه ای سمیه نجف آباد
استفاده از منابع تجدیدپذیر از جمله خورشید برای تولید انرژی راهکار رهایی از نگرانی پایان منابع انرژی فسیلی و تخریب های زیست محیطی است؛ اما توسعه این انرژی ها به سرمایه گذاری و حمایت های تشویقی زیادی نیاز دارد. این در حالی است که کشور ما به طور متوسط300 روز آفتابی در طول سال دارد که این مقدار تقریبا 6 برابر روزهای آفتابی در اروپا است، اما متاسفانه مقدار بهره برداری ما از انرژی خورشیدی بسیار کم می باشد.
با توجه به سیاست گذاری های جهانی و ملی در زمینه توسعه انرژی های پاک به عنوان جایگزینی مناسب برای سوخت های فسیلی ، تربیت و آموزش تکنسین و نیروی انسانی متخصص و کارآمد در زمینه طراحی، پیاده سازی، نگهداشت و تعمیرات، ارزیابی و شناسایی نوع انرژی متناسب با موقعیت جغرافیایی ، شرایط محیطی و اقتصادی از منابع تجدیدپذیر حائز اهمیت می باشد. کشور ایران نیز از این روند در حال رشد مستثنای نبوده و در سالهای اخیر سیاستگذاریهای مناسبی برای طراحی، اجرا و پیادهسازی این نوع از منابع تأمینکننده انرژی در کشور تدوینشده است. برای تحقق کامل این سیاستها، جذب، آموزش و ارائه سرمایه انسانی متخصص از جایگاه ویژهای برخوردار میباشد.
از انجاییکه دانشگاه فنی و حرفهای در راستای ماموریت خود در ایجاد پژوهش های کاربردی که منجر به توسعه کسب و کار و اشتغال دانش آموختگان برای رفع نیازهای کشور را در دستور کار خود دارد معاونت پژوهشی دانشگاه فنی و حرفهای با توجه به اخذ مجوز رشته انرژی های تجدید پذیر گرایش انرژی خورشیدی از سمت وزارت علوم و تحقیقات تصمیم گرفت کنفرانسی در این زمینه در دانشکده فنی و حرفه ای سمیه نجف آباد برگزار نمایداین کنفرانس با هدف بهرهمندی از تجربیات و نیز ایجاد بستری مناسب جهت افزایش غنای محتوایی در این حوزه، آمادگی لازم را جهت جذب مقالات علمی و پژوهشی متخصصین و صاحبنظران، در قالب محورهای زیر را دارا میباشد. از کلیه علاقهمندان دعوت به عمل میآید تا مقالات خود را با توجه به راهنمای تهیه مقالات و زمان بندی ذیل به دبیرخانه کنفرانس ارسال فرمایند.