در حال بارگذاری ...

آغاز تولید نژاد مرغ ویندوت در دانشکده کشاورزی نیشابور

 

با هدف نوآوری و بومی سازی صورت گرفت :

آغاز تولید نژاد مرغ ویندوت در دانشکده کشاورزی نیشابور

به گزارش روابط عمومی دانشکده های فنی و کشاورزی نیشابور : تولید و پرورش نژاد کمیاب و با ارزش نژاد مرغ ویندوت و تخم مرغ آن در دانشکده کشاورزی نیشابور آغاز شد . مهندس محسن لطفی ریاست دانشکده های فنی و کشاورزی با اعلام مطلب فوق افزود : با همکاری و مساعدت مهندس غدیری از پیمانکاران مرزعه دانشکده کشاورزی ، روند تولید و پرورش نژاد مرغ ویندوت با اهدای چند عدد مرغ از این نژاد آغاز گردید . مهندس لطفی ضمن تشکر از زحمات و مساعدت ایشان و مهندس خیرآبادی و سایر همکاران تخصصی گروه دام و طیور مجموعه ، عنوان داشت تجاری سازی آموزش اولویت اصلی دانشکده است و این کار نیز با همین هدف شکل گرفته است که می تواند علاوه بر اثرات پژوهشی و آموزشی در درون دانشکده فعالیت های کارافرینی را نیز توسعه داد و خدمات قابل توجهی را از لحاط اشتغال و سلامت برای جامعه  فراهم آورد. مهندس خیرآبادی از مجریان طرح نیز بیان داشت با تغییر در تغذیه مرغ ها و استفاده از بره موم زنبور عسل که خاصیت آنتی اکسیدانی آنتی بیوتیک علیه باکتریها ویروسها – ضدسرطان – آنتی دیابت – فعالیتهای ضد التهابی دارد تخم مرغ های تولید کنیم که علاوه بر خواص دارویی ویتامین Dموجود در آنها به طور چشم گیری بیشتر باشد و با گسترش و تولید گوشتهای که از ترکیب دو نژاد بومی ایران و نژاد ویندوت بوجود می آید در جهت درمان بیماریهای مختلف قدمهای مثبتی را برداریم و  نژاد مرغ ویندوت را در کشور بومی سازی و گسترش دهیم . گفتنی است این نژاد مرغ نسبت به نمونه مشابه بومی خود دارای وزن و جثه بزرگتر و تخم مرغهای آن نیز از لحاظ وزنی نیز بیشتر می باشد .