در حال بارگذاری ...

دومین جلسه توجیهی دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی مهر ماه 1400- 1399 در دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور بصورت مجازی برگزار شد

دومین جلسه توجیهی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی مهرماه 1400- 1399 با حضور دکتر حقیقی، رئیس دانشکده، دکتر تمدن، مدیر گروه الکترونیک، دکتر قادری، مدیر گروه حسابداری، دکتر محمدخانی، مدیر گروهICT و تجهیزات پزشکی، دکتر سپهرزاده، مدیر گروه کامپیوتر و IT و جمع کثیری از دانشجویان روز دوشنبه 99/08/05 در دانشکده فنی شهید شمسی پور، بصورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، این جلسه توجیهی در دوشیفت صبح و عصر برگزار و مهمترین نکات مورد نیاز دانشجویان توسط مدیران گروه ها تشریح شد. در این وبینار با توجه به اینکه این دانشجویان مقطع کاردانی را سپری کرده بودند و با اصول، قوانین و دستورالعمل ها تا حدود زیادی آشنا بودند، هر یک از مدیران بصورت اجمالی به معرفی دانشگاه پرداختند و بطور مفصل جدیدترین و مهم ترین قوانین را مطرح کردند و به معرفی کانال های ارتباطی و سامانه های کلاس های مجازی نظیر: شمس وبینار، ناد و سمیاد پرداختند. همچنین در خصوص ضرورت و اهمیت کیفی کردن پروژه های دانشجویی و نقش آن در ارتقاء سطح علمی و مهارتی آنها بعنوان مهمترین عامل اعتبار بخشی به مدرک کارشناسی، تاکید داشتند.

در دومین جلسه توجیهی، جدی بودن دانشجویان از جهات حضور فعال در کلاسها و مشارکت علمی مناسب مورد تاکید مدیران گروه ها قرار گرفت و تاکید کردند: کلاس های مجازی باید همچون کلاس های حضوری، مورد اقبال دانشجویان قرار گیرد تا از نظر علمی و آموزشی دانشجویان دچار افت تحصیلی نشوند.

در این جلسه توجیهی دکتر حقیقی، بعنوان رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی، در چهار نوبت برای دانشجویان مباحثی را ایراد کرد. دکتر حقیقی با عنایت به اینکه دانشجویان مقطع کاردانی را سپری کرده اند مباحث خود را با محوریت مهارت افزایی ارائه داد و افزود: در راستای پیشبرد اهداف اصلی دانشکده که تربیت دانشجویانی نوآور، فن آور، خلاق و کارآفرین است، ما برنامه های ویژه ای را طراحی کرده ایم که از آن جمله می توانم به مواردی نظیر: آموزشهای آزاد ، فعالیت های واحد پژوهش و دفتر انجمن های علمی اشاره کنم. ایشان همچنین ادامه داد: اولویت اول شما دانشجویان عزیز مطالعه درس های ارائه شده در این دو سال است و اولویت دوم شما شرکت در دوره های کاربردی و افزایش مهارت های مورد نیاز بازار و صنعت است.

وی در مورد سطح علمی دانشکده افزود: این دانشکده از بهترین دانشکده های فنی و حرفه ای کشور است که با رشته حسابداری شروع بکار کرد و در این زمینه قدیمی ترین دانشکده است که جذب 70 تا 80 درصدی دانشجویان این رشته در بخش های خصوصی نشان از ریشه های عمیق این درخت تنومند است. ایشان در خصوص سطح علمی – آموزشی دانشکده و به خدمت گیری اساتید مبرز و صاحبنظر تصریح کرد: با بکارگیری کادر هیات علمی و اساتید برجسته، مدیران و کارشناسان کارآمد، بر ارتقاء سطح دانش و مهارت شما دانشجویان عزیز همت ورزیده ایم. همچنین ادامه داد: متاسفانه شرایط بوجود آمده در اثر بیماری کرونا همه ما را از برگزاری کلاس های حضوری و دیدار شما بی بهره کرده است، اما باید با این شرایط خودمان را سازگار کنیم و در شرایط فعلی که کلاس ها فشرده شده است، شما دانشجویان بعنوان بزرگترین گنجینه و ثروت کشور، تلاش مضاعفی داشته باشید تا در انتهای کار سربلند باشید و خدای نکرده احساس شکست نکنید.

دکتر حقیقی ضمن آرزوی سلامتی و توفیق برای دانشجویان گفت: امیدوارم هرچه زودتر بیماری کرونا از بین ما برود تا بتوانیم بر اساس رسالت مان، در سایه آرامش، خدمات آموزشی و مهارتی بهتری را به شما ارائه دهیم.

در پایان این برنامه پرسش و پاسخ صورت گرفت که می توان گفت سوالات مطرح شده در این جلسه با توجه به پیشینه های ذهنی دانشجویان و اشراف نسبی آنها به قوانین آموزشی، کیفی تر بود که مدیران گروه ها به پاسخگویی آن ها پرداختند.