سومین کانون شکوفایی ، خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی دفاع شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای خراسان رضوی به نقل از آموزشکده های فنی سبزوار، جلسه ی دفاعیه کانون شکوفایی ، خلاقیت و نوآوری ، صبح روز یکشنبه 23 شهریور 99 راس ساعت 10 جلسه دفاعیه مرکز خلاقیت و شکوفایی مرکز سبزواردر این دانشکده برگزار گردید.
در ابتدا دکتر حداد ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن معرفی مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی به ارائه قابلیت های شهرستان سبزوار از نظر دارا بودن فضای مناسب و پتانسیل های بالقوه آموزشی و پژوهشی آموزشکده های فنی سبزوار پرداختند .
این جلسه که با حضور دکتر رجایی مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر ایمانیان رئیس مرکز رشد و پارک های علمی و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر دادگر ، دکتر حداد سبزوار ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی ، مهندس اسکندری معاونت پژوهشی استان دکتر جلالی مدیر مرکز رشد دانشکده شهید منتظری مشهد و ریاست ، معاونت پژوهشی و مسئول کانون شکوفایی و خلاقیت آموزشکده های فنی سبزوار برگزار گردید.
دکتر رجایی مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای نیز با بیان قابلیت های دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه کارآفرینی اظهار داشت اولین مرکز رشدی که در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد متعلق به استان خراسان رضوی می باشد توضیحاتی در خصوص اهداف کانون های شکوفایی و خلاقیت و نو آوری ارائه نمودند .
دکتر خزاعی ریاست آموزشکده های فنی سبزوار نیز به ارائه گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده در آموزشکده ها طی دو سال اخیر پرداخته وضمن تاکید بر پتانسیل موجود در آموزشکده های فنی سبزوار به آمادگی زیرساخت های مورد نیاز در حوزه تجهیزات از طریق خریداری برخی از تجهیزات به صورت تخصصی برای مرکز کارآفرینی و هسته های مراجعه کننده اشاره نمودند . همچنین با بیان این مطلب که کانون شکوفایی و خلاقیت آموزشکده های فنی سبزوار به علت تفاوت ماهیت کاری ، همپوشانی با سایر مراکز رشد موجود در دانشگاههای آزاد ، حکیم سبزواری و علوم پزشکی سبزوار ندارد در خصوص اخذ مجوز کانون ابراز امیدواری نمودند . سپس سرکار خانم قربانی معاونت محترم پژوهشی به ارائه فایل پاورپوینت دفاعیه پرداختند.
در ادامه دکتر ایمانیان و دکتر دادگر و خانم جلالی ، نیز به بیان نکات تکمیلی در خصوص مدارک مورد نیاز از قبیل 1- تهیه BP(بیزینس پلان ) برای هسته های فناور 2- پیگیری فعالیت های کانون به صورت تخصصی و قطبی 3- مهیا نمودن کارگاهها و آزمایشگاه ها برای استفاه هسته های فناور با توجه به فضای مناسب موجود 4- تعیین یک نفر به عنوان رابط با کانون شکوفایی و خلاقیت در هر مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی پرداختند .
در پایان پس از بحث و تبادل نظر و ارائه دفاعیات لازم ، با ایجاد کانون شکوفایی و خلاقیت آموزشکده های فنی سبزوار موافقت گردید و جلسه با ذکر صلوات خاتمه یافت.