در حال بارگذاری ...

مهارت‌آموزی و افزایش آموزش‌های کاربردی راهکار کاهش بیکاری است

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان گفت: مهارت‌آموزی و افزایش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای راهکار مهم کاهش بیکاری در جامعه محسوب می‌شود.

مهارت‌آموزی و افزایش آموزش‌های کاربردی راهکار کاهش بیکاری است

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، فاطمه منصوری ظهر امروز در دیدار با رضا نقدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان اظهار کرد: فرهنگ کار بسیار مهم و کلیدی است و باید بر تقویت زیرساخت‌ها جهت تأثیر ویژه‌ روی فرهنگ کار توجه شود و مهارت‌آموزی و افزایش آموزش‌های کاربردی راهکار مهم کاهش بیکاری است.

وی مهارت را راه بی‌دلیل توسعه دانست و گفت: اگر اطلاعات و مطالعه دقیق از نیازهای بازار کار داشته باشیم می‌توانیم برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان با اشاره به سند راهبردی توسعه آموزش‌های مهارتی استان سمنان گفت: ترویج و توسعه فرهنگ مهارت‌های آموزشی از مهم‌ترین اهداف این سند است که دانشگاه‌ها باید از این ظرفیت بهره گیرند.

منصوری در بحث ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی گفت: فرهنگ‌سازی مهارتی باید جزو دغدغه مردم محسوب شود و آموزش‌ها باید متناسب با بازار کار باشد تا فراگیران نگران آینده شغلی خود نباشند.

وی با اشاره اهمیت و نقش شورای مهارت گفت: در این شورا هدف، تجمیع امکانات و توانمندی‌ها است و تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی در کنار هم با اعلام نیازها و ظرفیت‌ها اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان با اشاره به ضرورت تدوین سند راهبردی گفت: برای آموزش باید برنامه‌هایی را تدوین و نقشه راه مناسب با بستر دیجیتال و کسب و کار را در این بستر تنظیم کنیم.

منصوری با تأکید بر اینکه فرهنگ‌سازی مهارتی باید جزو دغدغه مردم محسوب شود، گفت: بانک اطلاعاتی مهارت و دانش‌آموختگان از بستر شورای مهارت تعیین شود و در این زمینه حضور اساتید خبره ضروری است.

وی ادامه داد: با ایجاد همگرایی و ایجاد دغدغه مهارت‌آموزی در نسل جوان و ارزش‌گذاری به داشتن مهارت انسان‌ها جامعه مهارتی خواهیم داشت که کارهای فرهنگی زیادی در این زمینه باید صورت پذیرد تا شاهد خروجی ارزشمند باشیم و در نهایت سبب ارتقا و توانمندی جوانان استان سمنان می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان با بیان این‌که مهم‌ترین دغدغه باید ارتقای جایگاه مهارت‌آموزی در استان باشد، گفت: تجمیع ظرفیت‌ها و اتحاد بین حوزه‌های مهارتی منتج به بالا رفتن سطح مهارت‌ها و تخصص‌های استان باشیم.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان نیز استفاده از ظرفیت بنیاد علمی نخبگان و پارک‌های علم و فناوری با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای دانش‌آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان را بسیار اساسی دانست و بر لزوم ارتباط کارآمد به این مراکز تأکید کرد.

حسن سعدالدین ادامه داد: در بخش‌های مختلف صنعتی و آموزشی توجه به مهارت‌آموزی دارای اهمیت است و با رویکردهای نو نهضت مهارت‌آموزی باید در جامعه نهادینه شود و زیرساخت‌های خوبی برای مهارت‌آموزی در استان وجود دارد که باید از این ظرفیت به معنای واقعی بهره برد.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های مدیریت مصرف برق و ممیزی ساختمان‌ها در آینده‌ای نزدیک ویژه کارکنان دولت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان خبر داد.