در حال بارگذاری ...

وبینار گفتمان مهارتی و اقتصاد کرانه ای با نگاهی به تاثیر دانشگاه فنی و حرفه ای در کارآفرینی دریایی در دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی وحرفه ای محمودآباد،  وبیناری با موضوع گفتمان مهارتی و اقتصاد کرانه ای با نگاهی به تاثیر دانشگاه فنی و حرفه ای در کارآفرینی دریایی با حضور دکتر زارع ریاست دانشکده فنی و حرفه ای محموداباد، دکتر منصوری نصب ریاست دانشگاه استان بوشهر، دکتر حیاتی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و با شرکت جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای مازندران و بوشهر در ساعت 11 روز دوشنبه 20 مردادماه و به میزبانی دانشکده فنی وحرفه ای محمودآباد، در بستر نرم افزار  Sky Room  برگزار گردید.

در ابتدای این وبینار که به سرپرستی دکتر پرویز باور صاد، پایه گذار استانداردهای آموزشی سازمان بنادر و دریانوردی و مهندس مهرشاد کوهستانی، مدیرعامل شرکت بازرگانی دریایی مهفا مارین برگزار شد، دکتر زارع در سخنانی ضمن تشکر و قدردانی از مهمانان حاضر با بیان اینکه دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد با توجه به دارا بودن موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد می تواند به عنوان دانشگاه پایلوت در رشته های دریایی در سطح کشور معرفی گردد. سپس با اشاره به وجود فضاهای آموزشی مناسب در مرکز، تاکید کردند بسترهای لازم برای ایجاد آزمایشگاه مرکزی در این رشته ها فراهم می باشد.
در ادامه دکتر منصوری نصب نیز ضمن خیر مقدم خدمت  مهمانان و تقدیر از ریاست و معاونت آموزشی مرکز به خاطر برگزاری این وبینار در سخنانی افزود: حجم اقتصاد دریا بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار می باشد و از دریا به عنوان اقتصاد کرانه ای یاد کرده و افزود، گفتمان مهارتی باید در دانشگاه ها نهادینه شود که خروجی آن باید اشتغال پایدار باشد. وی ادامه داد باید از تمامی ظرفیت ها ی موجود استفاده کنیم تا به خلق ثروت بیانجامد. وی اظهار امیدواری کرد با توجه وجود ظرفیت های بالای در استان مازندران و محمودآباد، بتوانیم طرح های پژوهشی مشترک داشته باشیم.
سپس دکتر حیاتی در سخنانی با اشاره وجود رشته های مشترک در دو دانشگاه، خواستار افزایش همکاری بین دو استان شد. وی افزود، دانشگاه مازندران از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است و هدف ما این است که با استان هایی که رشته های مشترک داریم در جهت تعامل گام برداریم و از تمامی ظرفیت ها استفاده کنیم تا بسترهای لازم برای اشتغال زایی فراهم گردد.
در ادامه دکتر پرویز باورصاد از پایه گذاران استاندارد های آموزشی دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی کشور در سخنانی افزود، صنعت دریایی به دریانوردی ، کشتی سازی و توریسم ختم نمی شود. وی اضافه کرد، در دریا ظرفیت های نامحدودی برای فعالیت های مختلف وجود دارد از قبیل : بیوتکنولوژی، انرژی های فسیلی و غیر فسیلی و غیره که متاسفانه کشور ما با توجه به دارا بودن بیش از ۵۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی، از این فعالیتها محروم می باشد که دانشگاه ها می توانند بستر آموزش را برای ورود به سایر حوزه های فعالیت در صنعت دریایی فراهم نمایند و در این راستا نقش بسیار مهمی را ایفا کنند. در پایان وی به برخی از سوالات دانشجویان درباره نحوه آزمون شایستگی دریانوردی پاسخ داد. 

در پایان مهندس مهرشاد کوهستانی مدیر عامل شرکت بازرگانی مهفا مارین، در سخنانی با ابراز اینکه کشتیرانی شاهرگ حیاتی اقتصاد کشور است و بیش از ۹۵ درصد حمل ونقل از طریق دریا به واسطه ارزان بودن آن انجام می گیرد و در کنار کشتیرانی ، کشتی داری نیز در جهان امروز به عنوان یک صنعت پر سود محسوب می گردد، افزود با سرمایه گذاری در دانشگاه ها می توانیم متخصصان زیادی در بخش های مختلف صنایع دریایی تربیت کنیم تا در حوزه های مختلف فعالیت نمایند. وی افزود تمامی تلاش ها این است که نگاه سنتی و قدیمی درباره صنعت دریایی در افکار عمومی برداشته شود و دریا و صنایع دریایی به درستی و اصولی معرفی شود.