تحقق جهش تولید با آموزشهای مهارتی
به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی فنی و حرفهای استان، حجتالاسلام توکلیان، مدیرکل صدا و سیمای مرکز سمنان عصر روز گذشته، ۲۴ تیرماه در دیدار با رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان خواستار تعامل و همکاری بیشتر با دانشگاه فنی و حرفهای استان شد و آمادگی رسانه را برای معرفی ظرفیتها، استعدادها و توانمندیهای استان در حوزههای مختلف اعلام کرد.
وی با توجه به نامگذاری سال ۹۹ توسط مقام معظم رهبری به سال جهش تولید، گفت: جهش تولید با آموزشهای مهارتی تحقق مییابد و در این راستا در صورت نیاز میتوانیم از دانشجویان رشتههای هنری این دانشگاه در صداوسیمای مرکز سمنان استفاده و حتی کارهای تولیدی آنها را از شبکه سمنان پخش کنیم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز سمنان با اشاره به اهمیت تربیت نیروی ماهر و آماده کار در دانشگاهها، متذکر شد: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای نیروی کار باسواد، ماهر و آماده کار هستند.
توکلیان خواستار معرفی فارغالتحصیلان نخبه این دانشگاه و کارهای پژوهشی اساتید و دانشجویان به مسئولان صدا و سیمای سمنان جهت تبیین اهمیت آموزش فنی و حرفهای در این رسانه با معرفی نخبگان و عملکرد پژوهشی آنها به مخاطبان شد.
رضا نقدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان نیز با اشاره به نقش تأثیرگذار رسانه در آموزش و اطلاعرسانی به مردم، اظهار کرد: یکی از ویژگیهای خاص دانشگاه فنی و حرفهای از جمله مهارتمحور و تولیدمحور بودن آموزش، جذب بازار کار شدن بیش از ۶۳ درصدی فارغالتحصیلان این دانشگاه است.
وی متذکر شد: تدریس سرفصلهای کاربردی با نسبت ۷۰ درصد دروس عملی و ۳۰ درصد دروس نظری از سوی ۲۵۰۰۰ نفر کادر آموزشی خبره و ماهر در سطح کشور، فرهنگسازی اصولی از طریق رسانه ملی را میطلبد تا در خصوص ایجاد نگرش مثبت خانوادهها به بحث تحصیل فرزندانشان در رشتههای فنی و حرفهای هنرستانها و مراکز کار و دانش و سپس تحصیل در این دانشگاه اطلاعرسانی شود.
نقدی با تأکید بر اینکه صدا و سیما نقش بزرگی در ارتقای جایگاه دانشگاه فنی و حرفهای دارد، یادآور شد: این دانشگاه آمادگی دارد تا در زمینههای آموزشی و علمی با صدا و سیمای استان در زمینه تربیت و آموزش نیروی جوان استان همکاری داشته باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان، با اشاره به تحصیل ۶۰ درصدی دانشجویان این دانشگاه در مقطع کاردانی و ۴۰ درصدی در مقطع کارشناسی گفت: دانشگاه فنی و حرفهای دولتی و تحصیل در مراکز این دانشگاه رایگان است و این دانشگاه بهعنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان با ۴۰۰۰ هزار دانشجو در ۵۸ رشته کاردانی و کارشناسی مهارتی است که از این تعداد ۳۸ رشته در مقطع کاردانی و ۲۰ رشته در مقطع کارشناسی است.
به گفته نقدی، با شیوع ویروس کرونا، این دانشگاه در راستای ایفای رسالت اجتماعی بهعنوان یک دانشگاه جامعهمحور با طی فرآیند لازم، اقدام به راهاندازی کارگاه تولید و عرضه ماسکهای بهداشتی به تعداد روزانه ۴۰۰۰ عدد، ژل ضدعفونی و گان پزشکی کرد.
همچنین هفتنی، رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان ضمن معرفی این دانشکده بر انجام کارهای مشترک سفارشی با توجه به توانمندی دانشجویان این دانشکده با صدا و سیمای مرکز سمنان تأکید کرد و از استقبال بسیار خوب دانشجویان از رشتههای این دانشکده در گروههای هنر و کامپیوتر خبر داد.
وی از برگزاری نمایشگاههای الکترونیکی دستاوردهای اساتید و دانشجویان این دانشکده در آیندهای نزدیک خبر داد.