در حال بارگذاری ...

دیدار معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای فارس با روسای منطقه ویژه اقتصادی و شهرک صنعتی شیراز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس به مناسبت هفته مهارت و کارآفرینی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای با مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز و مدیرشرکت شهرک بزرگ صنعتی این کلان‌شهر دیدار و گفت‌و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در این نشست‌ها که به صورت جداگانه در شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی برگزار شد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس اظهار داشت: این دانشگاه یک دانشگاه مهارتی بوده و مهم‌ترین ماموریت آن تربیت نیروی مورد نیاز بخش صنعت و بازار است.

مهندس سید نظام حبیب پور بیان کرد: با توجه به اینکه بخش زیادی از دروس ارائه شده در دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای فارس به صورت عملی و کارگاهی برگزار می شود، این دانشگاه در تربیت دانش آموختگان فنی و آچار به دست و تامین نیروی بازار کار همواره موفق بوده است.

وی به ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و افزود: در این زمینه تفاهم نامه هایی در زمینه آموزش های مورد نیاز از جمله سازمان نظام مهندسی و صنف تاسیسات مکانیکی ساختمان و دانشگاه فنی و حرفه ای فارس به امضاء رسیده و در حال اجرا است و این دانشگاه نیز آماده انعقاد تفاهم نامه جدید با منطقه ویژه اقتصادی و شرکت شهرک‌های صنعتی شیراز می باشد.

حبیب پور بیان کرد: انجام فرصت های مطالعاتی اساتید، اجرای طرح های مختلف پژوهشی در راستای حل مشکل خاص در یک صنعت  و همچنین کارورزی و بازدیدهای دانشجویان از نکات بسیار مهمی است که می تواند در انعقاد تفاهم نامه های همکاری مورد توجه قرار گیرد.

معاون دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس با اشاره به ساخت مرکز رشد  این دانشگاه در محل دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز نیز بیان کرد: در این مرکز نیز آماده برقراری ارتباط موثر و کاربردی با صنعت و شرکت هایی هستیم که بتوانند ایده های خود را به عمل تبدیل کنند.

منطقه ویژه اقتصادی آماده همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای فارس است

رئیس منطقه ویژه اقتصادی شیراز نیز در این نشست اظهار داشت: دانشکده فنی شهید باهنر شیراز به عنوان مرکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس یکی از باسابقه‌ و پرافتخارترین دانشکده‌های فنی کشور است که فارغ التحصیلان آن در مسئولیت های مختلف صنعت و دولت خوش درخشیده اند.

دکتر نادر طیبی به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و افزود: امروز نیازمند عملیاتی کردن این ارتباط هستیم و باید طوری این مهم اتفاق افتد که صنعت، نیروی کار مورد نیاز خود را از طریق ارتباط با دانشگاه تامین کند.

وی بیان کرد: اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای اساتید خود را در قالب طرح های مختلف به درون صنعت اعزام می کند یکی از نقاط قوت این دانشگاه است و می تواند تقویت ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه را به دنبال داشته باشد.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی شیراز در این نشست با بیان اینکه این منطقه یکی از مناطق اقتصادی پویا و فعال است گفت: برای انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین فراهم کردن زیرساخت ها برای حضور اساتید و دانشجویان در این منطقه اقتصادی آمادگی کامل داریم.

دکتر نصیر اکبری مدیر پژوهش و ارتباط با صنعت دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز نیز در این نشست بر لزوم ایجاد ارتباط موثر و بیشتر صنعت و دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: آنچه در جامعه امروز بیش از هرچیزی در حوزه مهارت به آن نیازمندیم ارتباط صنعت و دانشگاه است.

وی بیان کرد: بدون شک ایجاد یک ارتباط دوسویه و انتقال تجربیات بین صنعت و دانشگاه سبب تلفیق علم و مهارت و در نتیجه تربیت دانش آموختگانی مهارت محور و کاربردی می شود.

اکبری گفت: در حال حاضر زیرساخت های لازم برای توسعه این ارتباطات وجود دارد و آماده انعقاد تفاهم نامه با منطقه ویژه اقتصادی شیراز در زمینه های آموزشی، مهارتی و طرح های پژوهشی هستیم.

تعامل صنعت و دانشگاه فنی و حرفه ای اشتغالزایی و تربیت نیروی ماهر را به دنبال دارد

مهندس محمدرضا استکی مدیر شهرک صنعتی بزرگ شیراز نیز در نشست با معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای که با حضور دکتر نصیراکبری مدیر پژوهش و ارتباط با صنعت دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز و کاووسی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای در شهرک صنعتی شیراز برگزار شد، اظهار داشت: مهارت محوری برای صنایع یک اصل به شمار می رود که در این زمینه نیز، این رسالت سنگین را در بخش آموزش عالی مهارتی دانشگاه فنی و حرفه ای بر عهده دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت موجود در شهرک صنعتی و لزوم بروزرسانی شدن آموزش ها و استفاده از دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای ارتباط صنعت و دانشگاه از اهمیت بالایی به شمار می رود.

استکی با تاکید بر اینکه تعامل صنعت، دانشگاه فنی و حرفه ای و سازمان آموزش فنی و حرفه ای می تواند، اشتغالزایی و تربیت نیروی ماهر را به دنبال داشته باشد، گفت: آماده هرگونه تعامل و همکاری با این دانشگاه و انعقاد تفاهم نامه همکاری در بخش های مختلف آموزشی هستیم.

کاوس کاووسی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شرکت شهرک بزرگ صنعتی نیز در این نشست با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در زمینه آموزش های مهارتی اظهار داشت: آموزش فنی و حرفه ای عهده دار آموزش های کوتاه مدت غیررسمی کشور است و آمادگی داریم در ارتباط سه جانبه دانشگاه صنعت و سازمان فنی و حرفه ای اجرای برنامه های مختلف آموزشی و ارتقاء مهارت را به سرانجام برسانیم.

انتهای پیام/