۶۳ درصد دانشآموختگان دانشگاه فنی و حرفهای سمنان شاغل هستند
سمنان- ایرنا- رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان گفت: نزدیک به ۶۳ درصد دانشآموختگان این دانشگاه براساس راستیآزمایی اشتغال انجام شده شاغل هستند.
رضا نقدی در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: آمار اشتغال دانشآموختگان دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان نزدیک به آمار متوسط کشوری است.
وی اضافه کرد: آمار اشتغال دانشآموختگان نشان میدهد دانشگاه فنی و حرفهای متناسب با نیاز صنعت رشتههای تحصیلی را ارایه میدهد تا دانشجو بعد از فارغالتحصیلی دغدغه اشتغال نداشته باشد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان تصریح کرد: ۶۰ درصد درسهای دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت کارگاهی ارائه میشود تا دانشجو در کنار درس تئوری، مهارت انجام کار را فرابگیرد.
وی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان دارای چهار هزار دانشجو، چهار دانشکده و آموزشکده و ۵۰۰ استاد زبده است.
نقدی اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفهای با توجه به اشتغالی که ایجاد میکند، پل ارتباطی بین صنعت و نیروی کار محسوب میشود، اما کمتر شناخته شده است و باید با کمک رسانه این دانشگاه برای جامعه بیشتر معرفی شود.
وی یادآور شد: ۵۸ رشته کاردانی و کارشناسی مهارتی در این دانشگاه به منظور تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه ارائه میشود که از این تعداد ۳۸ رشته در مقطع کاردانی و ۲۰ رشته در مقطع کارشناسی است.
وی ادامه داد: رشته طراحی لباس در مقطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی مهندسی مکانیک خودرو و حسابداری به صورت ناپیوسته و رشتههای کاردانی مانند انرژی تجدیدپذیر خورشیدی، تبرید، گرافیک، تربیت بدنی، معماری، هنرهای تجسمی-نقاشی، تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر، از جمله رشتههای درسی است که در دانشگاه فنی وحرفهای استان سمنان ارائه میشود.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان گفت: دانشگاه فنی وحرفهای دولتی و تحصیل در مراکز این دانشگاه علمی رایگان است و دانشآموختگان رشته نظری، هنرستانها و کار و دانش میتوانند با شرکت در آزمون به صورت پیوسته یا ناپیوسته در این دانشگاه به ادامه تحصیل بپردازند.
دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان چهار هزار دانشجو دارد.