نشست کارگروه سازمان صمت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان:
بررسی امکان ارتباط صنعت و دانشگاه
نشست کارگروه سازمان صمت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان با رویکرد بررسی امکان ارتباط صنعت و دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی این دانشگاه،نشست ارتباط صنعت و دانشگاه با حضور معاون امور صنایع و رییس اداره آموزش و پژوهش سازمان صمت استان و رئیس و معاونین استان دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان برگزار گردید.
در این نشست ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان ضمن معرفی کامل امکانات و توانمندی های دانشگاه خواستار استفاده صنعت استان از این امکانات و برقراری تعامل بیشتر با صنعت شد.شیردل با اشاره به ایجاد مرکز رشد و نوآوری در دانشگاه ، از این کارگروه جهت بازدید دعوت کرد.وی ضمن توضیحاتی در مورد اساسنامه مراکز رشد و دستورالعمل های سازمان مرکزی،این دانشگاه را آماده ارائه دوره های آزاد،مشاوره صنعتی،تولید ایده و رفع مشکلات صنعت استان اعلام نمود و گفت:انتظار داریم با فضای به وجود آمده سازمان صمت استان نیازهای صنعت استان و شرکت های مولد را جهت دریافت خدمات این دانشگاه معرفی نمایند.
وی رویکرد پیش روی این دانشگاه را خارج شدن از آموزش محض و ورود به چالش های صنعتی و نیاز بازار استان خواند و ضمن اشاره به تولید ماسک و البسه کادر درمانی در این دانشگاه و با توجه به شرایط روز،گفت:اگر ارتباط با صنعت برقرار گردد و نیاز صنعت و بازار شناخته شود،دانشگاه گام های بلندی را در جهت رفع نیازهای کشور برخواهد داشت. ریاست این دانشگاه همچنین با اشاره به امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی منحصربه فرد در این دانشگاه گفت: ما مشتاقیم تا امکانات خود را به صنعت و سازمان صمت اعلام کنیم تا صنعت استان در صورت نیاز به چنین امکاناتی از خارج از استان درخواست ننماید. وی در این زمینه همچنین به نصب موتور هیبریدی برای اولین بار در استان کردستان در این دانشگاه اشاره نمود و گفت آشنایی با موتور های هیبریدی نیاز آینده استان و کشور هستند که دانشگاه فنی و حرفه ای آمادگی آموزش و ارائه خدمات توسط مدرسین مجرب خود را برای مراکز آموزشی ،خدمات خودرویی و شهرک های صنعتی و... اعلام می نماید.
معاون امور صنایع سازمان صمت نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از اقدام دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان جهت ایجاد چنین فضایی گفت:ما آماده ایم تا هرگونه کمک و راهکاری را در این زمینه ارائه دهیم.مهندس الماسی با اشاره به توانمندی دانشگاه در تولید قطعات گوناگون صنعتی و مشکل کنونی صنایع خودرو در تامین قطعات مورد نیاز ، بحث تعمیق ساخت داخل را یکی از اهداف این وزارتخانه خواند که دانشگاه به خوبی می تواند در این بحث پیشتاز باشد.
رییس اداره آموزش و پژوهش این سازمان نیز در سخنانی راهکارهایی را برای ارتباط دانشگاه و صنعت اعلام نمود.مهندس عبدموخر با اشاره به مزیت ها و اولویت های صنعت،تولید قطعات،تبدیل یک محصول به پلتفرم تولید با استفاده از مهندسی معکوس و سپس فروش این پلتفرم و طراحی مهندسی را برخی از توانایی های فوق العاده دانشگاه در این مسیر دانست.
وی ایجاد یک واسطه بین صنعت و دانشگاه را ضروری دانست و ضمن آشنایی با مراکز رشد و محتوای اساسنامه آنها، گفت: این مراکز بهترین واسطه بین دانشگاه و صنعت می باشد و می تواند وظایفی از جمله،شناخت موقعیت صنعت و بازار،تبدیل ایده به ثروت و ورود نخبگان دانشگاهی به این مراکز داشته باشند.مهندس عبد موخر همچنین نتیجه فعالیت درست این مراکز را تولید ثروت و تبدیل سریع ایده به عمل دانست.مواردی از قبیل فروش برند،فروش پلتفرم تولید،دریافت مجوز کارگاه ها برای دریافت طرح و پروژه و ارتقای اتوماسیون خط تولید صنعت نیز از پیشنهادات این کارگروه برای ارتباط دانشگاه و صنعت بود.
ریاست این دانشگاه در پایان ضمن تقدیر از کارگروه سازمان صمت جهت حضور در این نشست خواستار اعتماد بیشتر صنعت به دانشگاه شد و امکانات دانشگاه را آماده دریافت نیازهای صنعت استان دانست.