در حال بارگذاری ...
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی:

توسعه دانشگاه فنی و حرفه ای گام نخست توسعه صنعتی کشور است

دکتر یوسف داوودی، نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی در دیدار با دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از آمادگی مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی و کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم برای ارتقاء و توسعه مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل، در این دیدار با اشاره به ظرفیت های بالای دانشگاه فنی و حرفه ای در پشتوانه سازی نیروهای متخصص، ماهر و به اصطلاح آچار بدست برای تولید و صنعت کشور، مهارت آموزی، فناوری و کارآفرینی را از شاخصه های اصلی آموزش در این دانشگاه عنوان کرده اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با قدمت بیش از نیم قرن، یکی از مراکز آموزشی اصلی مهارت و فناوری در کشور است که از دیر باز اکثر نیروهای کلیدی و کار بلد کارخانه ها و مراکز تولیدی استان و سایر نقاط کشور را تأمین کرده و در حال تأمین است. بدون شک نه تنها بافت ساختمانی این دانشگاه کهن که امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی آن نیز نیازمند بروز رسانی و ارتقاء می باشد. وی ضمن اعلام متناسب نبودن و ناکافی بودن بودجه سالیانه تخصیص یافته کشوری برای تجهیز و توسعه هشت مرکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان، خواستار حمایت بیشتر مسئولان استانی بویژه مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی شد.

دکتر بهشتی اصل همچنین تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای بر اساس مجوزهای اخذ شده از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این توانایی را دارد تا بر اساس نیاز صنایع و مراکز تولیدی، نسبت به دایر نمودن رشته های جدید و پذیرش دانشجو اقدام نماید که این نمود عینی آموزش تقاضا محور در کشور می باشد. دکتر داوودی نیز در این دیدار با ابراز شگفتی از مشاهده عظمت و گستردگی امکانات و فضاهای آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در طی این بازدید، پتانسیل فوق العاده بالای این دانشگاه بر جذب تعداد دانشجوی بیش از وضع موجود را مورد تأکید قرار داد. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم توسعه صنعتی کشور را در اولویت کاری خود قرار داده ایم، توجه وافر به دانشگاه ها بویژه دانشگاههای دولتی و دارای تحصیل رایگان را که با توجه به شرایط سخت اقتصادی حاکم در کشور، امروزه بیشتر مورد اقبال دانشجویان و خانواده هاست، مقدمه این توسعه ملی می دانیم. وی عنوان داشت: در این میان و به باور ما هیچ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در کشور به اندازه دانشگاه فنی و حرفه ای، به سبب رسالت، امکانات و سابقه درخشان خود نمی تواند پاسخگوی بخش صنعت و تولید کشور در زمینه تربیت نیروهای ماهر و توانمند باشد و از اینرو توسعه دانشگاه فنی و حرفه ای نخستین گام برای توسعه صنعتی کشور است. رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی ابراز داشت: یک عده ای با مراجعه به نمایندگان در نظر دارند نسبت به ایجاد و راه اندازی مراکز جدید آموزش عالی در استان برای تأمین نیروهای کاری متخصص مورد نیاز کارخانه ها و شرکتها اقدام نمایند که به نظرم با توجه به توانایی بالای دانشگاه فنی و حرفه ای استان و دارا بودن مجوزهای لازم که دکتر بهشتی اصل بیان داشت می توان این برنامه را در این دانشگاه پیاده سازی نمود و نیازی به دایر کردن تشکیلات جدید نمی باشد. وی با اشاره به مشکلات بودجه ای و نیاز شدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان به تجهیز و بروز رسانی کارگاه ها و آزمایشگاه ها، به برقراری تعاملات بیشتر مسئولان دانشگاه با مجمع نمایندگان استان، کمیسیون آموزش و تحقیقات و نیز کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اشاره کرده عنوان داشت: ما در مجمع نمایندگان و در کمیسیون ها این آمادگی را داریم تا با بهره گیری از روابط خوبی که نمایندگان با مسئولان استانی و کشوری دارند، نسبت به افزایش بودجه مورد نیاز جهت توسعه همه جانبه مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گام های موثری را برداریم و همیشه در کنار و پشتیبان این دانشگاه مولد هستیم و خواهیم بود. در این نشست همچنین نماینده مردم شریف سراب در مجلس یازدهم توجه بیشتر به رفع نیازهای آموزشکده فنی و حرفه ای سراب را خواستار شد.