معاونت پژوهشی در آستانه راهکارهای جدید حل مفقوده های تجاری سازی با استانداردهای بین المللی
اولین جلسه هسته حامیان شبکه مراکز رشد مهارتی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور دکتر میرفخرالدینی معاون محترم پژوهشی، خانم مهندس ایمانیان مدیر مراکز رشد و با حضور دکتر منتظرالقانم، مشاور رئیس دانشگاه در امور جامعه حامیان و دکتر اسپرورین، دکتر ضیایی، مهندس صفرنور الله و دکتر رحیمی دوشنبه 9/4/99 در دفتر معاونت پژوهش و فناوری تشکیل شد.
در ابتدای جلسه دکتر میرفخرالدینی به تبیین اهداف، سیاست ها و رویه معاونت پژوهش در حوزه مراکز رشد و کانون های شکوفایی خلاقیت و نوآوری پرداخت و با بیان اینکه مراکز رشد و نو آوری از اولویت های اصلی و مهم دانشگاه فنی وحرفه ای بوده و با توجه به تربیت و آموزش تکنسین های فنی و مهارتی بستر و فرصت مناسبی در دانشگاه فنی و حرفه¬ای وجود دارد اظهار امیدواری کردند که به کمک هسته حامیان امکان استفاده علمی، مناسب و واقعی در مفهوم خود صورت گیرد.
سپس خانم مهندس ایمانیان مدیر مراکز رشد با استناد به پتانسیل ها، ظرفیت ها و اقدامات انجام شده خواستار همیاری هسته حامیان شبکه مراکز رشد در زمینه سیاستگذاری¬ها، راهبردهای اجرایی، عملیاتی و پایه ای تسهیل گر و حلقه¬های مفقوده تجاری¬سازی شدند و در خصوص ایجاد و ارتقاء شبکه مراکز رشد در سطح آموزشکده¬ها و دانشکده¬های دانشگاه فنی و حرفه¬ای به بیان چشم¬اندازهای دانشگاه فنی و حرفه¬ای پرداختند.
در ادامه دکتر صفر نورالله به اهمیت فرهنگ سازی در خصوص تجاری¬سازی و درآمدسازی و لزوم شتابدهندگی در مراکز رشد با استفاده از ابزارهای ITPO و SPX پرداختند و با بیان اینکه بیش از 70% اقتصاد کشور بر پایه SME ها می چرخد تأکید کردند که ایده پردازی را به سمت رفع نیازها و مشکلات و ارتقاء SME ها سوق بدهیم.
دکتر ضیایی با بیان اینکه نیازهای متعددی به دانش فنی و نیروی انسانی در حوزه ماهی، میگو، خاویار، انواع گیاهان دارویی و گلخانه در بازارهای خارجی در وجود دارد، تاکید کردند که دانشگاه فنی و حرفه¬ای به توجه به فعالیت در این زمینه¬ها می¬تواند به بازارهای خارجی و بین¬المللی ورود کند.
در پایان دکتر اسپرورین به آسیب¬شناسی استارت آپ¬ها در ایران پرداخت و با تاکید بر تولید محتوا، به لزوم آموزش در خصوص قراردادها و ایجاد کمیته سرمایه¬گذاری اشاره کردند. و اظهار امیدواری کردند که زمینه همکاری دانشگاه فنی و حرفه¬ای با مرکز نوآوری دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر فراهم گردد.