در حال بارگذاری ...
معاونت پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان:

اولین وبینار تخصصی آشنایی با قوانین و آیین نامه های مراکز رشد و نوآوری و کانون های شکوفایی و خلاقیت

معاونت پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان:

اولین وبینار تخصصی آشنایی با قوانین و آیین نامه های مراکز رشد و نوآوری و کانون های شکوفایی و خلاقیت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان،اولین وبینار تخصصی آشنایی با قوانین و آیین نامه های مراکز رشد و نوآوری و کانون های شکوفایی و خلاقیت ، با همکاری معاونت محترم پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان 26 خرداد برگزار شد.

در این جلسه معاونت پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به لزوم توسعه مراکز رشد در استان ها،از سیاست دانشگاه در توسعه مراکز رشد و تشکیل تیم کاری در این زمینه و حمایت های هیات رییسه دانشگاه را تاکید کرد.

دکتر میرفخرالدینی استان کردستان را جزو مراکز برتر دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین جزو 5  استان جامعه هدف در این آموزش ها خواند و افزود: این جلسه اولین وبینار آموزشی قوانین مراکز رشد دانشگاه در استان کردستان می باشد و قرار است این آموزش ها در همه ی استان ها ارائه گردد.ایشان استان کردستان را جزو استان هایی خواند که این معاونت در پیشبرد اهداف خود به آنان امید دارد.

وی در ادامه با اشاره به رایزنی ها و فعالیت های این معاونت در زمینه جذب منابع مالی گفت: توانسته ایم حمایت های مالی خوبی جذب کنیم و با تعاملاتی که با وزارت محترم علوم برقرار کرده ایم مشکل مالی در این زمینه وجود ندارد.

دکتر فخرالدینی در ادامه گفت:با تلاش هایی که صورت گرفته است برای تجاری سازی طرح ها مجوزها اخذ شده و ما منتظر بازخورد استان ها در زمینه ارائه طرح ها و معرفی توانمندی های آنان هستیم.ایشان ابراز امیدواری کرد که هرچه سریعتر با توجه به افزایش بودجه از طرف ریاست محترم دانشگاه ،هسته های فناورتشکیل و توسعه یابند و شاهد رشد شرکت های فناورانه و دانش بنیان باشیم.

وی در پایان استان کردستان را دارای پتانسیل قوی و مدیریت قوی خواند و اظهار امیدواری کرد که این استان در جهت اهداف این معاونت در مراکز رشد و خلاقیت به خوبی فعالیت نماید.

مدیر مراکز رشد و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در سخنانی ضمن ابراز خوشحالی از شروع برگزاری این وبینارها گفت: فرم ها و آیین نامه ها تهیه و به مراکز ارسال شده است و انتظار داریم مراکز با تشکیل کارگروه های استانی مراکز رشد که جزئیات آن در آیین نامه ها موجود می باشد،صنایع خلاق و شرکت های فناورانه استان خود را شناسایی کرده و به نیاز کف بازار و صنعت استان توجه نمایند.

 مهندس ایمانیان در ادامه به ارائه مشاوره و منتورینگ به دانشجویان و افراد خلاق در مراحل بعدی اشاره کرد و گفت:بعد از ارائه محصول، فرد خلاق باید در جهت تاسیس شرکت دانش بنیان یا شرکت خلاق و ارائه مشاوره و حمایت به دانشجویان بکوشیم.

وی رشته های تخصصی تر و فنی تر را قابل ارائه در شرکت های دانش بنیان اعلام کرد و گفت: طرح های نوآورانه در رشته هایی همانند طراحی دوخت را می توان در شرکت های خلاق و واحدهای فناور جای داد.ایشان همچنین به انعقاد تفاهم نامه با معاونت فناوری ریاست محترم جمهوری اشاره کرد و گفت:ما می توانیم واحدهای فناور را برای تبدیل به شرکت دانش بنیان جهت کسب حمایت های گسترده به این معاونت معرفی نماییم.

 مهندس ایمانیان در پایان خاطر نشان کرد بستری در حال انجام است که حتی افراد خارج از دانشگاه نیز جهت کسب و کار خلاقانه خود به دانشگاه فنی استان خود مراجعه نموده و از خدمات مشاوره،منتورینگ دانشگاه و خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی استفاده نمایند.

ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان کردستان نیز در سخنانی استان کردستان را جزو اولین استان ها خواند که از سال 93 تا سال 97بمدت 5سال با پارک علم و فناوری استان در محل دانشکده فنی شهید یزدان پناه  همکاری داشته  وشروع فعالیت اصلی پارک وشرکت های موفق از این دانشگاه شروع شده اند.شیردل گفت:با توجه به همکاری و آشنایی اساتید این دانشگاه با پارک علم و فناوری و اینکه اساتید ما دارای شرکت های دانش بنیان در پارک هستند،تعاملات خوبی با پارک استان داریم.ایشان با اشاره به تاسیس مرکز رشد در این دانشگاه افزود: 600 متر مربع از ساختمان های دانشگاه را با هزینه بازسازی بالغ بر 5 میلیارد ریال جهت تاسیس این مرکز هزینه کرده ایم و توانستیم آزمایشگاه کنترل ابزار دقیق را که مجهزترین آزمایشگاه در غرب کشور است  با قابلیت شبیه سازی محیط واقعی یک کارخانه با هزینه 4 میلیارد ریال طراحی ،نصب و اجرا نماییم.ایشان در پایان ابراز امیدواری کرد تا در آینده این دانشگاه هم در استان و هم در کشور در زمینه اهداف معاونت محترم پژوهشی دانشگاه رسالت اصلی خودرا ایفا نمایید

در ادامه مهندس کلامی یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه و مدیر گروه رشته مکانیک خودرو ،با اشاره به اختراعات و تولیدات فناورانه و آموزشی اساتید ودانشجویان دانشگاه سئوالاتی مطرح نمودند که جواب لازم داده شد