در حال بارگذاری ...

جلسه وبینار مشترک دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان و اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان

جلسه وبینار مشترک دانشگاه فنی و حرفه ای و اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان با موضوع نقش دانشگاه فنی و حرفه ای و آموزش و پرورش در توسعه آموزش های مهارت محور، با حضور دکتر الماسی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان، آقای نخعی مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، روسای آموزشکده های فنی و حرفه ای استان، روسای آموزش و پرورش شهرستان های استان و مشاورین و معاونین هر دو مجموعه صبح روز سه شنبه 20 خردادماه 1399 در سالن جلسات دانشکده فنی و حرفه ای پسران خرم آباد برگزار شد، این جلسه با قرائت قرآن مجید شروع شد و بعد از آن دکتر الماسی ضمن عرض سلام و خیر مقدم به میهمانان و حاضرین در جلسه بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال ۱۳۴۴ تحت عنوان انستیتو تکنولوژی در سطح کشور و به تبع از بسیاری از کشورهای توسعه یافته در راستای تقویت تکنسین و حلقه ی گمشده ی بین کارگران و کارشناسان  تاسیس شد. دستاوردهای بسیار مفیدی از بدو تاسیس این انستیتو به دست آمد و این روند تا انقلاب شکوهمند اسلامی ادامه پیدا کرد و پس از آن نیز فعالیت این مجموعه در قالب تربیت دانشجویان کاردانی در آموزش و پرورش ادامه پیدا کرد. وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۰ با تایید هیئت دولت و مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری مجموعه آموزشکده های فنی و حرفه ای عملا زیر مجموعه ی وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرار گرفتند و در این راستا ۱۷۶ آموزشکده در ۳۱ استان به وزارت علوم تحقیقات و فناوری منتقل شدند.

دکتر الماسی خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای، هنرستان و کاردانش یک بستر مناسب برای پاسخگویی به دغدغه ی خانواده ها در خصوص نیاز به فضای کار و اشتغال جوانان است. ایشان خطاب به خانواده ها بیان کرد: فضای مهارتی، هنرستان ها و کاردانش و در ادامه این آموزش ها، آموزش های آکادمیک و فنی و حرفه ای را حتما در ذهن داشته باشند و جوانان را به این سمت هدایت کنند زیرا این راه یکی از بهترین راهکارها برای برون رفت از این مشکلات عدیده ی اشتغال است که امروزه گریبانگیر تمامی جامعه ی ما شده است. در ادامه جناب آقای نخعی مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: لرستان یکی از بیکارترین استان های کشور است. نخعی در جلسه ویبنار مشترک با دانشگاه فنی و حرفه ای لرستان با بیان این خبر افزود: لرستان با ظرفیت‌های متعدد، نیروی فرهیخته، پیشینه و ظرفیت‌های اقلیمی و جغرافیایی و با منابع آبی فراوان دارای آمار بیکاری بالایی است. وی تاکید کرد: تمامی زیرساخت‌های اشتغال در لرستان وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اینکه حدود ۶۵ هزار دانش آموز پایه دهم، یازدهم و دوازدهم داریم، تصریح کرد: از این رقم تعداد ۱۵ هزار و ۴۴۰ دانش آموز فنی و حرفه ای داریم.

نخعی با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار از دانش آموزان پایه‌های مذکور در رشته‌ نظری تحصیل می‌کنند، بیان داشت: این رقم نشان می‌دهد که در آینده شاهد انبوه فارغ‌التحصیلان بیکار در استان خواهیم بود. وی تصریح کرد: لرستان بایستی در زمینه نیروی کار فنی و حرفه ای تقویت شود که آمار بیکاری کاهش یابد. روسا و مدیران هنرستان ها هم نظرات و پیشنهادات خود را اعلام داشتند. این وبینار از طریق صدا و سیما و رسانه های استانی پوشش خبری داده شد.

 

                                           


روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان