از سوی دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات
ارائه داشبورد مدیریتی سامانه مدیریت یادگیری الکترونیک دانشگاه سمیاد
با توجه به ضرورت بررسی نحوه عملکرد استان ها، مراکز تابعه، اساتید و دانشجویان محترم در سامانه مدیریت یادگیری الکترونیک دانشگاه (سمیاد)، فاز اول داشبورد مدیریتی سامانه سمیاد طراحی شده و از طریق سامانه مدیریت اطلاعات دانشگاه (سماد) در اختیار مراکز قرار گرفت. استان ها و مراکز تابعه می توانند با استفاده از نام کاربری و رمزعبوری که سابقا برای سامانه سماد در اختیارشان قرار گرفته است به این سامانه مراجعه نمایند. اطلاعات قابل دسترسی کنونی شامل، استفاده یا عدم استفاده از سمیاد توسط اساتید و دانشجویان، آخرین زمان ورود اساتید و دانشجویان به سمیاد، تعداد جلسات بارگذاری شده در هر درس، تعداد محتوای آموزشی بارگذاری شده در هر درس، تعداد پیوندهای بارگذاری شده در هر درس، تعداد آزمون های بارگذاری شده در هر درس و سایر اطلاعات پایه ای می باشد. همچنین، نکات ذیل در این زمینه قابل ذکر می باشند:
1) توسعه های بعدی این داشبورد به تدریج ارائه خواهند شد و در حال حاضر، اطلاعات پایه ای که جهت انجام وظایف محوله توسط بخشنامه های معاونت محترم آموزش، مورد نیاز می باشد در اختیار کلیه آموزشکده ها قرار گرفته است.
2) بنابر تصمیمات قبلی، مراکزی که از LMS های بومی راه اندازی شده توسط آموزشکده خود استفاده می کنند و در سامانه آموزشی سمیاد، فعالیتی ندارند، در این داشبورد حضور ندارند، این مراکز در صورت تأیید فنی سامانه بومی خود توسط دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات می بایست، بستر ارائه اطلاعات مورد نیاز معاونت محترم آموزش، مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه، نهادهای ارزیابی مستقر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر نهادها را آماده نمایند.
3) با توجه به قابلیت های این داشبورد، نظارت بر عملکرد اساتید و دانشجویان محترم بر عهده مراکز خواهد بود.
4) برای سنجش کیفیت محتواهای آموزشی، علاوه بر این داشبورد مدیریتی، بایستی فایلهای بارگذاری شده دروس به صورت انفرادی مورد بررسی قرار گیرند.
5) در مورد کیفیت اجرای بخشنامه معاونت محترم آموزشی در نامه شماره 69/320/25 مورخ 18/01/99، و لزوم اجرای 70% آفلاین و 30% آنلاین آموزش الکترونیکی، داشبورد مدیریتی جداگانه ای در اختیار معاونت محترم آموزشی، مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه و سایر نهادهای ذی ربط قرار خواهد گرفت.
6) همکاران محترم در صورت نیاز به دریافت راهنمای آموزش در مورد این داشبورد، تیکت مربوطه را از طریق آدرس https://support.nus.ac.ir در بخش سمیاد ثبت نمایند.
7) چنانچه مراکز رمز عبور سامانه سماد خود را فراموش کرده اند، می توانند از طریق آدرس https://support.nus.ac.ir در بخش سماد درخواست خود را ثبت نمایند.
8) در صورت فراموشی رمز عبور خود در سامانه تیکتینگ، درخواست خود را از طریق اتوماسیون اداری و با ذکر نام مرکز، کدملی، نام، نام خانوادگی و نام کاربری به این اداره کل ارسال فرمایید.