در حال بارگذاری ...

برگزاری وبینار هم اندیشی گسترش نظام پذیرش دانشجویان رشته های فنی و مهارتی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان

وبینار هم اندیشی گسترش نظام پذیرش دانشجویان رشته های فنی و مهارتی در دانشگاه فنی حرفه ای در استان گیلان با حضور دکتر کیانی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر جهان آرای مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان، دکتر شمشادی رئیس دانشگاه فنی حرفه ای استان گیلان، دکتر حسینی مقدم دانشگاه فنی حرفه ای، دکتر اخلاقی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان و مدیران و مشاوران آموزش و پرورش در روز چهارشنبه 7 خرداد 1399 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی حرفه ای استان گیلان وبینار هم اندیشی گسترش نظام پذیرش دانشجویان رشته های فنی و مهارتی در دانشگاه فنی حرفه ای در استان گیلان با حضور دکتر کیانی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر جهان آرای مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان، دکتر شمشادی رئیس دانشگاه فنی حرفه ای استان گیلان، دکتر حسینی مقدم مدیر کل سنجش و آزمون دانشگاه فنی حرفه ای، دکتر اخلاقی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان و مدیران و مشاوران آموزش و پرورش در روز چهارشنبه 7 خرداد 1399 برگزار شد.

در ابتدای این وبینار دکتر شمشادی ضمن تشکر از مهمانان دعوت شده آموزشهای مهارتی و تربیت نیروی متخصص آچار بدست در توسعه و جهش تولید یکی از ضلع های مهم اشتغال و توسعه روانی و اجتماعی و اقتصادی  جامعه دانستند. ایشان گفتند بر این اساس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان با حدود 60 کد رشته کاردانی و چند رشته محل آن جدید و 38 کد رشته کارشناسی با آزمون و بدون آزمون و رشته کارشناسی پیوسته صنایع پوشاک پذیرش دانشجو دارد. این عزیزان از 11 تا 18 خرداد در رشته های کاردانی و از 25 تا 31 خرداد در رشته های کارشناسی با مراجعه به سایت سازمان سنجش می توانند ثبت نام نمایند.

در ادامه دکتر جهان آرای مدیرکل آموزش و پروش استان گیلان گفتند مدارس آموزش و پروش با توجه پیشینه خوب و ارزشمند  هنرستان های خود می‌تواند به مهارت آموزی دانش آموزان بخصوص در رشته بر اساس جغرافیا منطقه و نیاز جامعه و آینده شغلی گام بردارد.

پس از صحبت های مدیرکل آموزش و پروش دکتر کیانی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای در این وبینار ضمن تشکر از عملکرد استان گیلان در زمینه تبلیغ خوب در جذب دانشجو گفتند دانشگاه فنی و حرفه ای با تمام توان بر توسعه رشته های مهارتی تاکید دارد و براساس این اعتقاد برخی از رشته ها را با توجه آمایش سرزمینی ظرفیت صفر در نظر گرفتیم و حدود 250 رشته محل جدید برحسب نیاز بازار مصوب شد. همچنین ما علاقه به تاسیس یک آموزشکده دختران در استان گیلان هستیم تا در پوشش بیشتر و عدالت آموزشی در رشته فنی دختران در استان گیلان نزدیک تر شویم. ایشان در انتها شاخص های برای جذب دانشجو و با کیفیت سازی آموزش مهارتی را به شرح زیر عنوان داشتند

1 - نشست های مستمر و هماهنگی بیشتر بین مسئولان آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفه ای

2 – ایجاد ارتباط قوی با خانواده ها و دادن مشاوره های تحصیلی مناسب و نشان دادن توانایی های  دانشگاه در تربیت دانشجوی کارآفرین و ماهر

3 – ایجاد جاذبه برای دانش آموزان با ایجاد رشته های جدید با لحاظ کردن همه مولفه های قومی و مذهبی و غیره

4 – لزوم انجام تبلیغات گسترده و مناسب جهت نهادینه کردن آموزش های مهارتی

5 – به روز نمودن فرآیندهای  آموزش و یادگیری

6- کیفی سازی آموزشهای مهارتی و اشغال محور بودن آموزشها.

دکتر حسینی مقدم مدیرکل سنجش و آزمون دانشگاه فنی و حرفه ای نیز  در این وبینار مشترک با مدیران ستادی و مدارس  آموزش و پروش گیلان گفتند دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به نیاز بازار و آمایش سرزمینی  بر توسعه رشته های استان ها اهتمام دارد.

در ادامه دکتر اخلاقی معاون آموزش و پروش استان گیلان گزارشی از تعداد دانش آموزان هنرستان های استان اعلام کردند و دکتر داوودی مسئول کارودانش و فنی و حرفه ای آموزش پرورش استان از آمادگی همکاری همه جانبه مدارس در همه زمینه ها با دانشگاه فنی و حرفه ای خبر دادند و سپس در انتها برخی از مدیران مدارس دیدگاه ها و دغدغه های خود و دانش آموزان در حال تحصیل در این رشته ها را بیان نمودند و از طرف مسئولین پاسخ داده شد.