در هفته ی بزرگداشت مقام معلم؛
استاد مخترع و نوآور دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری مورد تجلیل قرار گرفت
در هفته ی بزرگداشت مقام والای معلم و استاد و با حضور دکتر امیر حیاتی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، دکتر علیرضا خویی معاون آموزشی و پژوهشی و مدیران گروه رشته های آموزشی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری مراسم گرامیداشت روز معلم و تجلیل از دکتر مرتضی ابراهیم نژاد استاد مخترع و عضو هیأت علمی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در روز یکشنبه 14 اردیبهشت 1399 در سالن جلسات دانشکده برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با تبریک فرا رسیدن هفته ی معلم به اساتید گرانسنگ و پر تلاش دانشگاه و معلمان فرهنگ ساز کشور بیان داشت: هفته بزرگداشت مقام معلم و گرامیداشت یاد و خاطرهی معلم شهید مرتضی مطهری، فرصتی مغتنم است تا مراتب سپاس خود را تقدیم اساتید و معلمانی نمایم که کاروان زندگی بشر، در مسیر حرکت خود هرگز از قافله سالاری و طلایه داری ایشان بی نیاز نبوده است.
دکتر حیاتی با تقدیر از زحمات مهندس ابراهیم نژاد استاد مخترع و فناور دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران افزود: شکل گیری زنجیره علم و فناوری تا تولید محصول و تجاری سازی، تلاش وافر و خردمندانه متخصصان و فرهیختگان جامعه را می طلبد و اساتید گرانسنگ و دانشجویان مستعد دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در این مسیر رو به رشد قرار دارند. فناوری تولید نخ بخیه جذبی از پروتئین کازئین شیر در سامانه ارزیابی فناوری ایران (سافا)، حائز سطح آمادگی فناوری (TRL) 4 گردید و با اجرای این پروژه به راحتی می توان ضایعات لبنی را که سرشار از پروتئین های مفید می باشند، با انجام فرایند بیوشیمیایی و به کمک فناوری نانو به یک ماده با ارزش و قیمتی به نام نخ بخیه جذبی تبدیل نمود. با اجرایی شدن این فناوری ضمن جلوگیری از هدر رفتن شیر و ایجاد ارزش افزوده، میلیون ها دلار صرفه جویی ارزی برای کشور انجام می شود.
دکتر علیرضا خویی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران نیز در ادامه ی این جلسه با تبریک فرا رسیدن هفته معلم اظهار داشت: جایگاه معلم در باور و ارزش های ما، جایگاهی رفیع و ارزشمند است و معلم روشنگر چراغ فروزان هدایت و نجات بخش آدمیان از ظلمت جهل و نادانی است. بی تردید تجلیل از معلم و استاد، تکریم منزلت رفیع علم و علم آموزی است و باید قدردان این میراث داران انبیاء الهی و اربابان معرفت باشیم.
وی با قدردانی از همه ی مدیران گروه و اساتید دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در برگزاری کلاس های مجازی بیان داشت: جهت اجرای بهتر و هماهنگ آموزش مجازی، اساتید باید از سامانه سمیاد استفاده نمایند و با توجه به قرار گرفتن آدرس لینک در سایت دانشگاه و اطلاع رسانی در کانال های مجازی، دانشجویان نیز می بایست با استفاده از آن در کلاس های مجازی شرکت نمایند.
لازم به ذکر است در ادامه ی جلسه، مدیران گروه به ایراد سخن پرداختند و نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص آموزش مجازی و مباحث مهمی مانند برگزاری گروه های آموزشی به صورت مجازی، ارزشیابی اساتید، اینترنت رایگان برای دانشجویان و اساتید، ارزشیابی دروس عملی، نحوه تعامل با دانشجویان غایب در کلاس مجازی، برگزاری آزمون، تولید محتوا برای دروس عملی کارگاهی و آزمایشگاهی و استفاده از ظرفیت آپارات در تدریس دروس آزمایشگاهی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در پایان جلسه، مهندس مرتضی ابراهیم نژاد استاد نو آور دانشگاه فنی و حرفه ای و نیز مدیران گروه دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری توسط مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.