مدیر کل امور اداری دانشگاه فنی و حرفه ای؛
در چارت جدید سازمانی مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای، آمار دانشجویان در نیمسال اول 1398 ملاک تعیین رده مراکز می باشد
اولین جلسه شورای استانی رؤسای مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در سال ۹۹ به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور دکتر امیر حیاتی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، سیدحسن حسینی مدیر کل امور اداری و رضا حیدری معاون بودجه و تشکیلات دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و رؤسای کلیه مراکز مازندران در روز یکشنبه ۷ اردیبهشت 1399 برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، سیدحسن حسینی مدیر کل امور اداری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، در پاسخ به سؤال های طرح شده در جلسه اظهار داشت: واحد بودجه و تشکیلات زحمت تهیه چارت جدید را برعهده داشته است و بزودی تأییدیه وزارت علوم را اخذ خواهد کرد. سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای، مازندران را به عنوان پایلوت اجرای این طرح انتخاب نموده است و با اجرایی شدن آن، مشکلات احتمالی را بر طرف خواهیم کرد تا با کمترین چالش در آموزشکده های سراسر کشور مواجه شویم و به چارت درست و کاملی برسیم.
وی افزود: ملاک تعیین رده مراکز، آمار دانشجویان فعال در نیمسال اول 1398 (981) بوده است. در چارت جدید، رییس دبیرخانه و هماهنگی استان بصورت رییس اداره دیده خواهد شد. انتقال فرد رییس اداره و یا کارشناس مسئول به دیگر واحد اداری با سطح پست همتراز با در نظر گرفتن نداشتن تجربه و سابقه کاری و با لحاظ ارتباط مدرک تحصیلی بلا مانع خواهد بود. به تعداد دبیر، هنر آموز و مدرس شاغل در هر مرکز، پست با نام دبیر هنرآموز و مدرس به آن مرکز تعلق خواهد گرفت.
حسینی تأکید نمود: اگر شخصی حداقل به مدت 2 سال در پست معاون یا رییس اداره مشغول به کار بوده و در چارت جدید تعداد معاونین و یا رؤسای اداره مرکز کاهش یافته باشد، ایشان 60 درصد حق مدیریت را بصورت تفاوت تطبیق دریافت خواهد کرد. درصد فوق العاده مدیریت مراکز استانی با توجه به حجم وسیع کارها افزایش خواهد یافت تا جوابگوی زحمات همکاران باشیم. در مراکز درجه 5 که به آنها یک معاون تعلق گرفته باشد معاون عام محسوب می شود و بازنگری در کارشناس برخی مشاغل در آموزشکده های کشاورزی نیز دیده خواهد شد. نیروهای خدماتی، فعالیت در پست با نام خود را ادامه خواهند داد.
رضا حیدری معاون بودجه و تشکیلات دانشگاه فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: دفتر ارزیابی و عملکرد ملاک رده بندی مراکز را به صورت جامع در نظر گرفت و پس از بررسی آیتم ها، آمار دانشجویان در نیمسال اول 98 ملاک رتبه بندی مراکز قرار گرفت و بر این اساس پست ها نیز به مراکز تعلق گرفت. مازندران به دلیل دارا بودن 12 دانشکده و آموزشکده و تنوع رده از 2 تا 5 به عنوان پایلوت اجرای این طرح انتخاب گردید.
وی افزود: ممنوعیتی در حذف و اضافه ی پست ها وجود ندارد اما باید با دلایل قانونی و منطقی متقن همراه باشد. در چارت جدید اداره تربیت بدنی با واحد مشاوره و سلامت دانشجویی ادغام شده و نیروهای مورد نیاز نیز دیده شده است. آموزشکده های کشاورزی می توانند تکنسین آموزش را در مشاغل مورد نیاز به کار گیری نمایند. رده تخصیص یافته به مراکز ارتباطی با تخصیص اعتبار در بحث عمرانی، تجهیزات و ... نخواهد داشت. گروه های آموزشی در زیر مجموعه رییس مرکز قرار می گیرند اما هماهنگی کارهای آنرا معاون آموزشی انجام خواهد داد.
این مقام مسئول تأکید نمود: تا زمان ابلاغ نهایی یکبار دیگر رده مراکز بررسی شده و کاهش یا افزایش تعداد دانشجویان لحاظ خواهد شد.