در حال بارگذاری ...

چارت جدید سازمانی مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت پایلوت در دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران اجرا می شود

اولین جلسه شورای استانی رؤسای مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در سال ۹۹  به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور سیدحسن حسینی مدیر کل امور اداری و رضا حیدری معاون بودجه و تشکیلات دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در روز یکشنبه ۷ اردیبهشت 1399 برگزار گردید.

 به گزارش روابط عمومی، دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت: فرا رسیدن سال جدید مقارن شده با پیامد ویروس کرونا که حقیقتاً ملت شریف ایران با تلاش های متخصصان حوزه سلامت عملکرد مثبت و درخشانی را در این حوزه نشان دادند. دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران نیز در این حوزه بسیار خوب درخشید و رؤسای مراکز با مدیریتی عالی توانستند در راستای اجرای مسئولیتهای اجتماعی دانشگاه خوش بدرخشند. مراکز خواهران استان که از زیرساخت‌ها و امکانات خوبی در این حوزه برخوردار بودند توانستند در تهیه و تولید ملزومات مربوط به پیشگیری و درمان مانند ماسک، گان و مواد ضدعفونی کننده اقدام کنند و برخی از مراکز پسران در ضدعفونی معابر شهری و برون شهری همکاری کردند و وظیفه دارم به عنوان یک معلم از این هم افزایی که دانشگاه فنی و حرفه ای در آن نقش آفرینی کرد، تقدیر و تشکر نمایم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به بررسی دو موضوع عمده آموزش مجازی و چارت سازمانی جدید در این جلسه ویدیو کنفرانس بیان داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در حوزه آموزش مجازی عملکرد خوبی داشته است و به عنوان یک دانشگاه نوگرا و نواندیش کارکرد مثبت و قابل دفاعی را در حوزه آموزش مجازی داشته است و علاوه بر آن در راستای توسعه کمّی به کیفی سازی آموزش از طریق استاندارد سازی محتوا و ارزشیابی آموزش مجازی پرداخته است.

امیر حیاتی با تأکید بر اینکه چارت سازمانی جدید مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به صورت پایلوت در دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در حال عملیاتی شدن است، افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای در راستای ساختارسازی به این نتیجه رسیده است که چارت سازمانی به گونه‌ای اصلاح و بازآرایی شود. این بازآرایی ممکن است مورد سؤال همکاران از نظر چگونگی و سازماندهی نیروی انسانی باشد. به همه رؤسای محترم یازده دانشکده و آموزشکده فنی و کشاورزی استان توصیه می نمایم بدون در نظر گرفتن تمایلات شخصی، چیدمانی استاندارد بر اساس توانمندی و ظرفیت نیروهای انسانی و بر مبنای ارزش گذاری کارشناسی مبتنی بر دانش، مهارت، مدرک تحصیلی و متناسب با الگوهای آیین‌نامه صورت گیرد.

در این جلسه ویدیو کنفرانس مسئولین استانی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و کلیه رؤسای 11 مرکز فنی و کشاورزی استان مازندران نیز حضور داشتند و نظرات و پیشنهادات خود در خصوص مباحث مطرح شده را بیان داشتند.