در حال بارگذاری ...
وبینار آموزش دانشگاهی بر بستر ابزارهای الکترونیکی

به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی

ارائه آموزش دانشگاهی بر بستر ابزارهای الکنرونیکی با حضور دکتر کیانی معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و اساتیدی همچون دکتر سید علی اکبر صفوی نماینده تام الاختیار وزارت علوم در حوزه آموزش الکترونیکی و دکنر محسن کاهانی استاد کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهدویژه ی اساتید دانشکده ها وآموزشکده های فنی و حرفه ای خراسان رضوی ،جنوبی وشمالی به میزبانی دانشگاه فنی وحرفه ای خراسان رضوی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی، در مورخ 20فروردین 1399جلسه آموزشی ویدئو کنفرانسی برای اساتید آموزشی استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی برگزار شد.

هدف از برگزاری این جلسه آشنایی و معرفی انواع بسترهای آموزش مجازی قابل استفاده در حوزه آموزش بود.

در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی، دکترحداد سبزوار به عنوان میزبان جلسه، ضمن خیر مقدم به اساتید سخنران و شرکت کننده در جلسه، فرارسیدن میلاد منجی عالم بشریت، حضرت صاحب الزمان عج را تبریک عرض نمود و بر لزوم متوقف نبودن آموزش‌ها در دانشگاه فنی وحرفه ای و ارائه کلاس ها به صورت مجازی تاکید نمود.

در ادامه معاون آموزش دانشگاه، دکتر کیانی نیز ضمن عرض تشکر از حضور اساتید در جلسه آموزشی ضمن تاکید بر برگزاری آموزش‌های مجازی و باور داشتن این مطلب که احتمال برگزاری حضوری میسر نیست، برخی مسائل در این خصوص را تبیین نمود.

سپس دکتر کاهانی عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی ضمن ترسیم نقشه راه آموزش‌های مجازی، به بیان شیوه‌های مختلف ارائه محتوای آموزشی پرداخت. وی در ادامه به معرفی برخی قابلیت‌های نرم افزار Adobe connect  به عنوان یکی از بهترین نرم‌افزارهای آموزش مجازی پرداخت.

در ادامه دکتر صفوی عضو هیات علمی دانشگاه شیراز نیز به تشریح قابلیت‌ و نحوه ارائه کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها  از طریق آموزش مجازی پرداخت. وی خاطر نشان نمود که دانشگاه‌های بزرگ دنیا نیز به سمت آموزش‌های مجازی در دو سطح (گواهینامه آموزشی و درجه دانشگاهی) حرکت کرده‌اند. وی همچنین بر امکان ارائه جلسات حضوری فشرده برای دروس عملی در تابستان، استفاده از نرم افزار شبیه‌ساز مرتبط برای دروس آزمایشگاهی، بستر مناسب مجازی فعلی برای آموزش دروس نرم افزاری، استفاده از شبیه ساز آزمایشگاه (درصورت امکان و یا حرکت در جهت ایجاد آن برای ترم‌های آینده) اشاره نمود.

در پایان به برخی سوالات مطرح شده از سوی اساتید 3 استان پاسخ داده شد. جلسه فوق از ساعت 10 الی 12:40 دقیقه به طول انجامید

در این جلسه بیش از دویست نفر شرکت کردند.

علاقه مندان به دریافت فایل ضبط شده جلسه می‌توانند به آدرس زیر مراجعه نمایند.

آدرس لینک بخش دوم فایل ضبط شده:

http://79.143.84.103/pqojoaabptiy/

آدرس لینک بخش دوم فایل ضبط شده:

http://79.143.84.103/p04wz3ha78r4/

فایلهای جلسه فوق به صورت افلاین نیز در سایت دانشکده منتظری به آدرس  https://montazeri.nus.ac.ir/  قرار دارد.

گفتنی است که از زمان تعطیلی آموزشهای حضوری در دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی تا کنون به مدت 4 هفته کلاسهای آموزشی به صورت مجازی برگزار و با استقبال خوبی از سوی مدرسین و دانشجویان روبرو شده است. امید می رود با رایگان شدن هزینه اینترنت دانشجویان جهت استفاده از کلاسهای مجازی استقبال دانشجویان بیشتر گردد.