تعداد کارگاههای تولید ماسک در دانشگاه فنی و حرفه ای فارس به 5 کارگاه افزایش یافت
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس گفت: با توجه به شیوع کرونا و نیاز نهادهای مختلف اداری و مردمی به ماسک تعداد کارگاههای تولید ماسک در دانشگاه فنی و حرفه ای فارس به پنج کارگاه افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس، دکترمحمدجامعی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: پیش از این تولید ماسک در کارگاههای مهارتی طراحی دوخت دانشکدههای فنی دختران شیراز، نیریز و کازرون در حال انجام بود که در حال حاضر دو کارگاه دیگر در دانشکده فنی و حرفهای داراب و اقلید به آن اضافه شده است.
جامعی بیان کرد: دانشکده فنی دختران اقلید با در اختیارگذاشتن تجهیزات کارگاهی از جمله چرخ خیاطی و ظرفیت علمی اساتید این مرکز در محل قرارگاه مدافعان سلامت این شهرستان اقدام به راه اندازی کارگاه تولید ماسک کرده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس با بیان اینکه تولید ماسک در بین 181 دانشکده و آموزشکده فنی دانشگاه فنی و حرفهای کشور برای نخستین بار از دانشکده فنی دختران شیراز آغاز شد افزود: در حال حاضر این کار ارزشمند در برخی از دانشکدههای کشور نیز اجرایی شده و تولید ماسک در آنها ادامه دارد.
وی با ارائه آماری از آخرین وضعیت تولید روزانه ماسک در دانشکدههای فنی استان فارس بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید روزانه ماسک به طور میانگین 18 هزار عدد در دانشکدههای فنی و حرفهای این استان است که در این زمینه تامین تجهیزات مورد نیاز از جمله پارچه موضوع مهمی است که نیازمند همراهی مسئولان شهرستانی از جمله فرمانداران در تامین آن است.
جامعی بیان کرد: دانشکدههای فنی و حرفهای در شهر شیراز روزانه ظرفیت تولید شش هزار ماسک، کازرون پنج هزار، نی ریز دوهزار، اقلید دو هزار و داراب نیز دو هزار عدد ماسک است.
وی گفت: با هماهنگی دستگاههای اجرایی و نظارتی از جمله شبکههای بهداشت و درمان از ابتدای اسفندماه تاکنون 26 اسفندماه 98 بیش از 65 هزار ماسک توسط پنج دانشکده فنی و حرفهای استان فارس تولید شده و در اختیار مراکز درمانی، نهادهای مختلف اجرایی، اقشارآسیب پذیر و همچنین سازمان بسیج دانشجویی کشور قرار گرفته است.
رئیس دانشکده فنی شهید باهنر شیراز گفت: دانشگاه فنی و حرفهای یک دانشگاه ماموریت گرا است و آنچه که به همت بلند دانشجویان، اساتید و کارکنان در تولید ماسک صورت گرفته، یک اقدام خودجوش در راستای انجام رسالت و مسئولیت اجتماعی دانشگاه است.
جامعی با تبریک پیشاپیش سال جدید و آرزوی سلامتی برای تمام مردم جامعه تاکید کرد: تا ریشه کن شدن ویروس کرونا در کنار مردم و دستگاههای مختلف اجرایی به ویژه مدافعان عرصه سلامت هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت بکار می گیریم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس همچنین ضمن قدردانی از تلاشهای رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور، استاندار فارس، مسئولان مختلف اجرایی استان و همکاران خود در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای پیشگیری از بیماری کرونا گفت: این دانشگاه با دارا بودن رشته های صنایع شیمایی آمادگی خود را برای تولید محلولهای ضدعفونی و همچنین طراحی و دوخت لباس های ایزوله بیمارستانی اعلام میکند.
جامعی در مورد کلاسهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس نیز گفت: در این زمینه جلسههای مختلف در دانشکدههای فنی استان برگزار شده و با روشهای مختلف و با توجه به امکانات موجود آموزشهای دانشجویان به صورت مجازی در حال برگزاری است.
رئیس شورای اداری دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس در مورد وضعیت خوابگاههای دانشجویی نیز تصریح کرد: تمام خوابگاههای فعال در ۱۳ دانشکده فنی استان تحت کنترل بوده و ضدعفونی لازم انجام شده است.
انتهای پیام/