روغن دانههای گیاهی: خصوصیات بیولوژیکی، مزایای سلامتی و کاربردهای تجاری مصرف موادغذایی و نوشیدنیها و سلامتی
موضوع(ها):
روغنهای نباتی در تغذیه انسان
پدیدآور(ان):
نویسنده:الکسیس وارنهام
مترجم:رقیه اشرفییورقانلو
ناشر (ان):
دانشگاه فنی و حرفهای
۱۵۶ صفحه - وزیری (شومیز) - چاپ ۱ - ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8820-03-1
تاریخ نشر:۹۶/۱۲/۱۶ قیمت :۱۲۰۰۰۰ ریال
کد دیویی:۶۱۳.۲۸۴ زبان کتاب:فارسی محل نشر:تهران - تهران