عملیات راه اندازی سامانه بخار ومکانیزه پخت و پز دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی در سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) افتتاح شد
در راستای بهینه سازی ارائه خدمات دانشجویی و اعمال مدیریت سبز و بمنظور مکانیزه کردن کامل فرایند طبخ غذای دانشجویی ، سامانه سیستم بخار آشپزخانه مرکزی دانشکده وآموزشکده های فنی و حرفه ای مشهد در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی ، به نقل از دکتر احمدی معاونت دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی ، افتتاح سیستم بخار آشپزخانه مرکزی سلف وسرویس دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای مشهد با حضور دکتررضا زمانی معاون اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ، خانم سرور رباط جزی مدیرکل اموردانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر محسن حداد ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای خراسان رضوی افتتاح گردید.در این سامانه که با سازوکار بخار پز طراحی گردیده است ضمن صرفه جویی در مصرف گاز، مدت زمان طبخ غذا نیز بطور چشمگیری کاهش می یابد. این طرح که به پیشنهاد دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی انجام شد و با هزینه کرد تقریبی ؟ میلیارد ریال در آشپزخانه دانشکده فنی شهید منتظری مشهد انجام گردید که با حمایت های مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای به ویژه دکتر ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه، دکتر غلامرضا زمانی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، دکتر رضا مهدی، معاون فرهنگی و دانشجویی و خانم سرور رباط جزی، مدیرکل امور دانشجویی در دستورکار قرار گرفته بود .
شایان ذکر است آشپزخانه مرکزی شهید منتظری خدمات خود را به دو مرکز دیگر خود در مشهد انجام می دهد که در این مراسم آقای نصیری رییس آموزشکده فنی و حرفه ای ثامن الحجج(ع)و دکتر محدث رییس آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا(س) در این افتتاحیه حضور داشتند.
در ادامه از مجریان و عوامل پیگیری این طرح ،آقایان مهندس جوانخواه مدیر شرکت بخارسازه (سازنده قطعات و دستگاه ها)، مهندس سابقی(طراح و مجری ) ،دکتر وحیدی فر (طراح ومجری )، مهندس صادق(طراح ومجری) و آقای علی پور( مدیر امور دانشجویی دانشکده) که پیگیری پروژه را داشتند ،تقدیر وتشکر به عمل آمد .