در حال بارگذاری ...
بیانیه پایانی

اجلاس سراسری روسای دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای کشور

 

خداوند متعال را سپاس‏ می گوییم که مقارن با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و ایام الله دهه فجر و در آستانه چهلمین روز شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت، «اجلاس سراسری روسای دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور » با شعار « حرفه­ای گرایی در آموزش عالی» در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر « بالا بردن بهره وری و ارتقای آموزش های فنی و حرفه ای» در سالی که از سوی معظم له سال رونق تولید نام گذاری شده است، این اجلاس با حضور جناب آقای دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول محترم رئیس جمهور و جناب آقای دکتر محمدباقر نوبخت معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و جناب آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و همراهان در روزهای سه شنبه و چهار شنبه 15 و 16 بهمن ماه 1398 در تهران برگزار گردید.

دستاوردهای این گردهمایی با شکوه به همراه توصیه­ها، رهنمودها و نتایج آن در قالب بیانیه پایانی اجلاس به شرح زیر اعلام می گردد:

  1. خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن تجدید بیعت با آرمان های بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی و حمایت قاطع و اطاعت همه جانبه از منویات مقام معظم رهبری، با افتخار اعلام و تعهد می نماید که تمام توان و همت خود را در راستای تحقق اهداف نظام به ویژه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب به عمل آورد.
  2. معتقدیم «بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» با تلاش مدیران و اساتید فرهیخته، متعهد و توانمند دانشگاه با پرورش جوانان متعهد، خلاق و مشغول به آفرینش های علمی و صنعتی، به بار خواهد نشست و نقش دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان «مهمترین متولی آموزش عالی مهارتی در کشور» در این راستا نقشی اساسی و حیاتی است.
  3. ما شرکت کنندگان در این گردهمایی ضمن اعتماد به فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی در این دانشگاه و ایمان کامل به تلاش مسئولان در جهت ارتقای کیفی آموزش های مهارتی موجود، بر بروز رسانی برنامه­های درسی دانشگاه و تدوین برنامه های جدید درسی متناسب با نیاز بازار کار تاکید می­کنیم.
  4. ما شرکت کنندگان در این گردهمایی ضمن قدردانی از عنایت ویژه دولت محترم و نمایندگان عزیز مجلس شورای اسلامی و تمامی دستگاه های ذیربط، توجه مضاعف قوای محترم مجریه و مقننه را در جهت افزایش سرانه دانشجویی و بودجه دانشگاه متناسب با هزینه های گزاف اجرای دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در هریک از رشته های تحصیلی دایر در این دانشگاه خواستاریم.
  5. با توجه به نیاز مبرم به بروزرسانی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی مطابق نیاز روز جامعه و محدودیت منابع در اختیار دانشگاه، به استناد بند «ب» ماده 65 برنامه پنجساله ششم توسعه کشورمبنی بر افزایش سهم آموزشهای مهارتی در نظام آموزشی کشور و با رویکرد تحقق اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش‌بنیان در طول اجرای قانون برنامه از طریق افزایش منابع و تجهیزات، از دولت محترم و به ویژه سازمان محترم مدیریت و برنامه ریزی کشور، افزایش اعتبار و تأمین منابع لازم برای نوسازی و به روزرسانی تجهیزات کارگاه و آزمایشگاه ها را خواستاریم.
  6. تعامل با نهادها، سازمان ها، صاحبان صنایع و بنگاه های اقتصادی استانی، حضور در مجامع مختلف علمی و فرهنگی استان، تشکیل منظم جلسات شورای استانی، تعامل و جلب حمایت خیرین از اولویت های مهم مدیران استانی دانشگاه است که موجبات تقویت و اعتلای روزافزون دانشگاه را فراهم می نماید.
  7. شرکت کنندگان، نظارت و ارزیابی با رویکرد خودارزیابی، خود اصلاحی، خود کنترلی و ارائه رهنمودهای اصلاحی به منظور توسعه سلامت اداری را مد نظر قرار داده و شناسایی و تدابیر لازم برای رفع موانع نیل به اهداف دانشگاه و انحراف از هنجارهای اداری و قانونی را از اولویت های اصلی دانشگاه برشمردند.

                                            به امید سلامتی همه ی مسوولان و دست اندرکاران و روزهای درخشان برای دانشگاه فنی و حرفه ای