انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی
به گزارش روابط عمومی، این تفاهم نامه در راستای ایجاد و گسترش شرکت های تعاونی و همفکری و همکاری های آموزشی منعقد شد.
دکتر اکبر منصوری نسب رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر؛ هدف از این تفاهم نامه را توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی در جهت برطرف کردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه ای را عنوان کرد.
وی تصریح کرد: با توانمند ساختن دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای می توان بسترهای اشتغال مولد را برای آنان فراهم کرد.
دکتر اکبر منصوری نسب، با اشاره به رشته های دانشکده های فنی و حرفه ای الزهرا(س) و امام خامنه ای با ۲۳ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و تعامل و نگاه به جوانان، دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان متولی اصلی آموزشهای عالی فنی و حرفهای در کشور، رسالت اصلی آموزش مهارتهای مورد نیاز بازار کار و تربیت نیروی کار ماهر و متخصص در بخشهای مختلف صنعت، خدمات و کشاورزی برعهده داشته و نقش بسزایی در توسعه پایدار کشور دارد.
*دانشگاه فنی و حرفه ای با معضل بیکاری روبرو نیست.*
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر؛ حدود ۷۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای مشغول به کار می شوند و شغل اصلی آنان اشتغال و کارافرینی است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای؛ کار گروهی با تشکیل تعاونی های دانشجویی در جهت اشتغال یکی از مهم ترین بند های این تفاهم نامه است که تسهیلات ویژه ای برای تحقق تعاونی ها در نظر گرفته شده است و در آغاز نیم سال دوم کارشناسان تعاون برای تبین و معرفی آن در دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر کارگاه ها ویژه ای تشکیل می دهند.
حمید رضا پناه مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر؛
ارتباط موثر با دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای را نقطه عطفی در پیشبرد بهتر اهداف تفاهم نامه دانست و گفت: اگر در کنار دانایی و توانایی ، شور و نشاط جوانی قرار بگیرد نتایج اقدامات ملموس تر و کاراتر خواهد بود، به گونه ای که میتوان تعاونی های دانش بنیانی شکل داد که توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای باشد.
*کار گروهی کردن را فرهنگسازی کنیم.*
حمید رضا پناه با اشاره به نقش اساسی تعاون در دنیا، فرهنگ سازی کارگروهی را نقطه عطف توسعه و اشتغال استان را دانستند.
وی اضافه کردند: برای حمایت از دانشجویان و فارغ التحصیلان کارآفرین که در بخش تعاونی به فعالیت میپردازند، تمهیدات نسبتاً مناسبی نظیر رفع موانع فعالیت در همه زیربخشها، تسهیل فرایند دستیابی به منابع، اطلاعات، فناوری و ارتباطات، تخفیف مالیاتی و اعطای تسهیلات اولویت در واگذاری به کارآفرینان و ایجاد شهرکها و مجتمعهای تعاونی و استقرار تعاونی ها درنظر گرفته شده است.