در حال بارگذاری ...
با حضور رییس سازمان بسیج اساتید کشور

نشست هم اندیشی مسوولان کانون های بسیج اساتید دانشگاه و حرفه ای کشور برگزار شد


به گزارش اداره کل روابط عمومی، صبح امروز سه شنبه 17 دی ماه با حضور دکتر مجتبی زارعی رییس سازمان بسیج اساتید کشور نشست هم اندیشی مسوولان کانون های بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به صورت سراسری در مراکز تابعه و ویدئو کنفرانسی در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
بنابراین گزارش، این نشست با محورهای تشکیل کارگروه های حل مسئله محور و راه اندازی استارت آپ ها و گزارشی از فعالیت های کارگروه بیانیه گام دوم انقلاب، کار، مهارت و حجاب و عفاف در حال برگزاری است.

دکتر مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در این نشست بیان داشت: شهادت سپهبد قاسم سلیمانی یکی از مصادیق این بیان حضرت علی (ع) است که فرمودند عقل های انقلابی از پس این حادثه شکوفا شد. عقل هایی که دچار غفلت شده بود و تصور می کردند گفتگوی با دشمن و متجاوز اطمینان آور است و تولید سرمایه می کند. اما به روایت حادثه ای که تمام ایرانیان در مراسم تشییع شهید سلیمانی رقم زدند معلوم شد که شهادت قدرت نرمی را تولید کرده که نظیر آن را در سالهای اخیر نداشته ایم.

وی با بیان اینکه به گفته شهید سلیمانی تا شهید نباشی شهید نمی شوی، تصریح کرد: اگر سلوک و مشی خود را الهی و جهادی کنیم خداوند به ما برکت می دهد.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به اینکه در روزهای اخیر دیدیم که خداوند چگونه دو ملت ایران و عراق را به هم رساند، گفت: اگر هزاران میلیارد تومان هم هزینه شود تا بخواهیم یک اسطوره و قهرمان را در صفحه تاریخ یک کشور جای دهیم این امکان مهیا نمی شد؛ اما با عنایت خداوند و شهادت سپهبد سلیمانی این اتفاق افتاد.

زارعی با بیان اینکه خداوند با حماسه دیروز غفلت را از ایرانی ها و عراقی ها گرفت، تصریح کرد: مبنای کار ما در بسیج اساتید کار درست و الهی بوده و رضایت هیچ جناحی، گروهی و شخصیت اجرایی را مد نظر خود قرار نداده است.

وی به کتاب کار یا برنامه ملی بسیج اساتید اشاره کرد و افزود: بخش های مختلف بسیج اساتید باید از برنامه کتاب کار بسیج اساتید اطلاع داشته باشند چون این برنامه با خرد جمعی تهیه شده و اطلاعات محرمانه ای در آن نیست.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: سیاست کلی سازمان بسیج اساتید در کتاب کار این سازمان آمده و این کتاب کار نیز مصوب سازمان بسیج مستضعفین است.

زارعی با بیان اینکه سازمان بسیج اساتید به عنوان یکی از اقشار بسیج مستضعفین در تهیه طرح اعتلای این سازمان پیشرو بوده و در حال حاضر این طرح به عنوان کتاب کار مورد استفاده می گیرد، تصریح کرد: باید به اجرای سیاست کلی که در کتاب کار بسیج اساتید آمده ملزم باشیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای از این حیث که اساتید آن صاحب مهارت هستند روح طرح اعتلای سازمان بسیج اساتید محسوب می شود، افزود: اگر ایرانیان هر کدام صاحب یک مهارت نباشند و هر خانه ای یک کارخانه نباشد کشور رشد نمی کند و در گروگان نفت می ماند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با تاکید بر اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای باید ما را از گروگان نفت دربیاورد و این کار جهادی می خواهد، گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند به هر یک از ایرانی ها یک مهارت آموزش دهد و این می تواند پاسخی به این گستاخی ترامپ سرباز فراری جنگ ویتنام باشد که گفت اگر ایرانی ها به ما حمله کنند ما به 52 نقطه از جمله پالایشگاه های آنها حمله می کنیم اما پاسخی که دریافت کرد این بود که ما هم اسرائیل را با خاک یکسان می کنیم.

زارعی افزود: شهید سلیمانی به وظیفه خود عمل می کرد و دنبال کار بود، با این وجود دانشگاه فنی و حرفه ای نیز این توانایی را دارد.

زارعی اظهار کرد: روح بیانیه گام دوم «وَ یُثیرُوا لَهُمْ دَفائِنَ الْعُقُولِ» بوده اما کارگزاران در دولت های مختلف ظرفیت های استانها اعم از ظرفیت اقوام، خرده فرهنگ ها و ظرفیت های متنوع معدنی، انسانی و طبیعی را رها کرده اند چون تمام این ظرفیت ها به گروگان نفت درآمده اند.

وی با تاکید بر اینکه هر یک کانون های استادی باید یک مهارت داشته باشند و اگر کانونی مهارت نداشته باشد به میثاق استادی خود با مردم عمل نکرده است، تصریح کرد: ستاد مرکزی بسیج اساتید در دانشگاه فنی و حرفه ای باید سیاست گذار باشد و کانون های بسیج اساتید در استان ها کارها را تولیت کنند و همچنین آمایش مهارتی داشته باشند.

رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: اگر بسیج اساتید فنی و حرفه ای در استان ها رصد و پایش مهارتی بین آموزش و مزیت های نسبی آن استان نداشته باشند ما به انحراف رفته ایم با این وجود هر چه علیه آمریکا و دولت های متجاوز شعار دهیم به نتیجه ای نمی رسیم.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نخستین کسی است که استارت آپ های ملی را حمایت کرده است، افزود: رهبر معظم انقلاب از زمانی که شرکت های دانش بنیان و جنبش نرم افزاری تولید علم را مطرح کردند و دنبال این بودند که ایده ها به جای اینکه به خارج از کشور بروند در شرکت های دانش بنیان شکل بگیرند و از آن روزی که بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را سامان داد زنجیره علم را در این کشور نگهبانی کرد. اما اینکه چرا دانشگاه ها خروجی ندارند به خاطر این است که ساختار اداری و بروکراتیک علم با حرف های رهبر معظم انقلاب به عنوان یک حکیم، نسبتی برقرار نکرده است.

رئیس سازمان بسیج اساتید با اشاره به اینکه ساختار اداری علم اساتید را از نیازهای مردم و نیازهای منطقه ای دور کرده به گونه ای که این ساختار اساتید را به گروگان خود درآورده است گفت: دانشگاه های فنی و حرفه ای جلوتر از دانشگاههای ملی هستند چون در دانشگاهها ملی اساتید مقاله محور هستند به گونه ای که شاهدیم یک استاد تمام در حالی به رتبه استادی رسیده که حتی یک مسئله و یک مشکل از مردم و جامعه را حل نکرده است.