در حال بارگذاری ...

تکنیک‌های نوین ارزیابی در صنعت غذا: زیست حسگرها،‌ بینی الکترونیکی، طیف سنجی رامان و تشدید مغناطیسی هسته‌ای

 موضوع(ها):
مواد غذایی - کیفیت
مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی
مواد غذایی - بازرسی
پدیدآور(ان):
نویسنده:جوزف ایرودایاراج
نویسنده:کریستوف ری
مترجم:رقیه اشرفی‌یورقانلو
مترجم:فائقه جعفری
مترجم:جمیل عباس‌نژادفلاحی
ناشر (ان):
دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۱۸۴ صفحه - وزیری (شومیز) - چاپ ۱ - ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8820-21-5
تاریخ نشر:۹۷/۱۲/۱۵ قیمت :۲۰۰۰۰۰ ریال
کد دیویی:۶۶۴.۱۱۷ زبان کتاب:فارسی محل نشر:تهران - سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای