بیست و یکمین دوره مسابقات بین المللی برنامهسازی دانشجویی منطقه غرب آسیا (ACM دانشگاه شریف) باحضور تیم سه نفره از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دختران نجف آباد وکسب مجوز حضور درمسابقات سال آینده
بیست و یکمین دوره مسابقات بین المللی برنامهسازی دانشجویی منطقه غرب آسیا (ACM دانشگاه شریف) باحضور تیم سه نفره از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دختران نجف آباد وکسب مجوز حضور درمسابقات سال آینده
به گزارش روابط عمومی دانشکده دختران نجف آباد:
مسابقات بین المللی برنامه سازی دانشجویی (ACM) غرب آسیا برای بیست و یکمین سال به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف طی روزهای 28 و 29 آذرماه سال جاری با حضور 80تیم از 58دانشگاه های سراسر کشوربرگزار شد.
مهندس محمد رستمی مربی تیم دانشکده دختران نجف آباد ضمن اشاره به حساسیت این مسابقات گفت سومین حضور دانشجویان دوره کاردانی دانشکده سمیه در کل کشور از آموزشکده ها و دانشکده ها فنی میباشد وی درادامه گفت «مرحله اول انتخابی این مسابقات به صورت اینترنتی با حضور تمامی دانشگاههای دولتی و آزاد برگزار و تیم برنامه نویسی دانشکده دختران نجف آباد متشکل از فاطمه حاجی حسینی، مهتاب ملک زاده و صبا فریور از دانشجویان کاردانی کامپیوتر این دانشکده توانستند مجوز حضور در مسابقات کشوری ACM سال آینده را کسب نمایند.
مسابقهی منطقهای برنامهنویسی دانشجویی ACM که توسط انجمن معتبر ایسیام و با هدف ارتقای توانایی برنامهنویسی گروهی در بین دانشجویان بنا نهاده شده، هر ساله بهصورت منطقهای در نقاط مختلف جهان برگزار میشود و برندگان مسابقات منطقهای به مرحلهی نهایی راه مییابند.
خاطرنشان می شود؛ از سال ۱۳۷۸ که تهران میزبان مسابقات منطقهای غرب آسیا بوده است، دانشگاه صنعتی شریف رسما به عنوان سایت غرب آسیا میزبان تیمهای مختلف از داخل و خارج کشور بوده است. امسال نیز مطابق روال سالهای گذشته، دانشگاه صنعتی شریف میزبان این رقابتها طی روزهای 28 و 29 آذرماه 98 بود.
در بیست و یکمین دوره از این مسابقات به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف حدود80 تیم سهنفره از دانشگاههای مختلف کشور و منطقه شرکت داشتند. که درنهایت یک تا دو تیم برتر این مسابقه به مسابقات جهانی برنامهنویسی ایسیام که فروردینماه سال 1399 در کشور آمریکا برگزار میشود راه مییابند. که آموزشکده دختران نجف آباد توانست مجوز حضور در مسابقات کشوری ACM سال آینده را کسب نمایند.
گفتنی است مسابقهی جهانی ایسیام به عنوان المپیک برنامهنویسان شناخته شده و در مجامع علمی از اعتبار ویژهای برخوردار است. دانشگاه صنعتی شریف با برگزاری سالانه این مسابقه نقش مهمی در ارتقاء توان نخبگان برنامهنویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان داشته است.