نشست بررسی نقس سیاست های کلان اقتصادی نهادهای دانشگاهی و بنگاه ها در تولید و توسعه کانون های دانش، صنعت و بازار
در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی؛ نشست بررسی نقس سیاست های کلان اقتصادی نهادهای دانشگاهی و بنگاه ها در تولید و توسعه کانون های دانش، صنعت و بازار با حضور استاندار، معاونین ، مسئولین دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه های استان مرکزی برگزار گردید.
در این جلسه سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی به عنوان نماینده دانشگاه های استان مرکزی به ارائه نکاتی پیرامون کارآفرینی و نقش دانشگاه ها در این زمینه پرداخت.
دکتر مهرداد احمدی یکی از اهداف دانشگاه ها را پرورش رویه کار گروهی برشمرد و مهیا نمودن شرایط و تجهیزات لازم برای یک تجربه اولیه گروهی و سپس پرورش روحیه نوگرایی و خلاقیت را لازم دانست، که دانشگاه های نسل سوم زمینه ساز آن خواهند بود.
وی افزود: بازدیدهای زیادی از صنایع استان توسط دانشگاه انجام شده است و نتایج این بازدید ها وجود مشکلات زیادی را تداعی نموده که در اثر تحریم گریبانگیر صنعت شده است، ولی بسیاری از این مشکلات توسط دانشگاه قابل حل است. لذا پیشنهاد می گردد دانشگاه به عنوان مرکز تحقیق و توسعه شرکت ها پذیرفته شده و در خصوص رفع این مشکلات گام های موثری برداشته شود که لازمه آن حمایت مسئولین استان و مسئولین صنعت را می طلبد. همچنین با توجه به اینکه هدف دولت و مسئولین پرورش روحیه کارآفرینی است و حمایت های خوبی در این زمینه صورت گرفته ولی متاسفانه حمایت های مالی استانی توسط صندوق کارآفرینی اصلا رضایت بخش نیست.
وی پیشنهاد نمود: جهت پرورش و ایجاد انگیزه بیشتر در جوانان می توان نمایشگاهی از دستاوردهای کارآفرینان برتر در مرکز استان دایر نمود و در معرض دید گذاشت.
در پایان نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان به رویت استاندار استان مرکزی، روسا دستگاه اجرایی و صاحبان صنایع رسید.