آیین اختتامیه هفته جهانی کارآفرینی اولین رویداد استارتاپی کسب و کارهای دانشجویی با رویکرد صنعت (کاری شو)- با همکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران درآموزشکده فنی حرفه ای دختران نجف آباد برگزار گردید
آیین اختتامیه هفته جهانی کارآفرینی اولین رویداد استارتاپی کسب و کارهای دانشجویی با رویکرد صنعت (کاری شو)- با همکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران درآموزشکده فنی حرفه ای دختران نجف آباد برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی دختران نجف آباد
آیین اختتامیه هفته جهانی کارآفرینی اولین رویداد استارتاپ کسب وکار های دانشجویی با رویکرد صنعت ( کاری شو) با همکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران درآموزشکده فنی حرفه ای دختران سمیه نجف آباد بعنوان مجری هفته کارآفرینی دراستان اصفهان با حضور معاون استانداروفرماندارویژه شهرستان،شهردار، معاونین ،روسای ادارات، صنعتگران ، اساتیدکارآفرینی ودانشجویان درسالن اجتماعات آموزشکده برگزار گردید.
اولین رویداد با یرگزاری پیش رویداد برپا وشرکت کننده ها به مدت سه روزبه رقابت پرداختند ودر پایان با معرفی تیمهای برترکه با هدف حمایت و ارائه فرصت معرفی کسب و کار تیم ها امکان حضور برای این ایده های برتر را محیا نمود، برگزار شد
این رویداد طی روزهای 22 تا 27 آبان ماه 98 و با حضور 12 نفرمنتورازکارآفرینان برتراستان وکشور با حضورداوران این رویداد که به مدت سه روزدرآموزشکده دختران نجف آباد برگزار گردیدکه شرایطی را فراهم آورده تا نخبگان فعال در زمینه دستاوردها در حوزه نوآفرین و توانمندیهای خود شامل نرمافزار، سختافزار، و کسب و کارهای نوین را به نمایش بگذارند که این رویداد درسه روز بمدت 54 ساعت با برپایی کارگاه های آموزشی که 110 نفر شرکت کننده داشت که در مرحله اول 52 نفر با ارائه ایده خود به مرحله بعدی راه یافتند که این شرکت کننده ها درقالب 12 تیم به مدت یک روز به رقابت پرداختند در که امکان ارائه فرصت معرفی کسب و کار تیم ها را فراهم نمودند و درپایان هر 12 تیم بعنوان تیمهای برتربه مرحله نهایی راه یافته و پس از اعلام نظر هیئت داوران وسه تیم رتبه های اول تا سوم را از آن خود نمودند که با اهداء جوایزنقدی ،لوح یاد بود وتندیس ازتیمها تجلیل گردید
تیم اول: تیم صیحانه داغ ، با ارائه صبحانه سلامت در بسته بندی آماده جهت کارمندان ودانشجویان و.. که نمی توانند قبل از رفتن اداره و..صبحانه بخورند
تیم دوم: تیم وکی فود، این ایده با ارائه غذاهای نیم پخته بدون مواد نگه دارنده در بسته بندیها یی ارائه می شود
تیم سوم: تیم گلپا ، این ایده با ارائه یک دستگاه رفع بوی بد پا در اماکن عمومی ارائه گردید
قابل ذکر می باشد که در تمامی تیمهای شرکت کننده حضوردانشحویان آموزشکده دختران نجف آباد را شاهد بودیم.
درحاشیه برگزاری اولین استارتاپ ویکند نمایشگاهی از توانمندیهای دانشجویان ،دانش آموزان وشرکت های صنعتی وآخرین دستاوردها در حوزه نوآفرین و افزایش تولید برپا که موجب پویاترشدن این استارتاپ گردید که مورد استقبال مسئولین شهرستان وصنعتگران وبازدید کننده ها گردید