برگزاری سیزدهمین نشست کارافرینی با موضوع " آشنایی با بامبو به عنوان یک محصول استراتژیک" در آموزشکده دکتر معین رشت
آموزشکده دکتر معین به منظور احیا و ترویج این هنر سنتی اقدام به برگزاری دوره ها و نشست های کارآفرینی درخصوص بامبو بافی نموده است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان- آموزشکده دختران رشت -دکتر معین، برگزاری سیزدهمین نشست کارافرینی با آشنایی با بامبو به عنوان یک محصول استراتژیک در آموزشکده دکتر معین رشت با حضور مسولین و دانشجویان علاقه مند برگزار گردید. سخنران این نشست خانم رقیه سعادت مدرس صنایع دستی استان گیلان و کارآفرین بود.
هدف از این نشست
- معرفی بازار جدید کسب کار در زمینه بامبو بافی
- تشویق دانشجویان برای ره اندازی کسب کار های کوچک و پر بازده در زمینه بامبو بافی
سیده رقیه سعادت از معدود افرادی است که با تاسیس خانه صنایع دستی لیالستان تلاش میکند این هنر صنعت را زنده نگه دارد.
او که در زمینه "بامبو بافی " شناخته شده است گفت: بامبو نزدیک یک قرن پیش همزمان با تاسیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان در سال 1306 با هدف تمرکز روی تولید نهال چای و فرآوری آن از چین به ایران وارد و در این ایستگاه کشت شد.
در آغاز ، نحوه بهره برداری از بامبو توسط کارشناسان چینی شاغل در ایستگاه (باغ کشاورزی لاهیجان ) به ایرانیان آموزش داده شد و کارکنان ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان به عنوان اولین استادکاران ایرانی حرفه و فنون بامبو بافی را به سایر افراد آموزش دادند و در واقع تولید صنایع دستی بامبو نیز از این مرکز آغاز شد و به روستاها و مهمترین آن به روستای لیالستان لاهیجان راه یافت .
روستای لیالستان در گذشته مرکز بامبوبافی بود و هم اکنون نیز می توان گفت تنها روستایی در ایران به شمار می رود که تعدادی از مردم آن هنوز به کار بامبوبافی اشتغال دارند. امروز آموزشکده دکتر معین به منظور احیا و ترویج این هنر سنتی اقدام به برگزاری دوره ها و نشست های کارآفرینی درخصوص بامبو بافی نموده است .
همزمان با این نشست نمایشگاهی از دست ساخته های بامیو توسط دانشجویان برگزار شد .