در حال بارگذاری ...

جلسه روئسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی وحرفه ای استان مازندران با موضوع آمایش سرزمینی رشته ها با حضور معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای در آموزشکده فنی وحرفه ای امام خمینی (ره) بهشهر

جلسه روئسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی وحرفه ای استان مازندران با موضوع آمایش سرزمینی رشته ها با حضور دکتر کیانی معاونت محترم آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای در آموزشکده فنی وحرفه ای امام خمینی (ره) بهشهر

جلسه روئسای دانشکده ها وآموزشکده های استان مازندران با حضور معاون آموزشی دانشگاه فنی وحرفهای کشور دکترکیانی ورئیس دانشگاه فنی وحرفهای مازندران دکتر حیاتی و روئسای دانشکده ها و آموزشکده های استان مازندران به میزبانی آموزشکده فنی و حرفه ای پسران بهشهر ( امام خمینی ( ره ) ) برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفهای بهشهر این جلسه که ازساعات اولیه روزسه شنبه۱۴ آبان ماه آغاز به کارکرده بود بامحوریت موضوع آمایش سرزمینی رشتههای فنی و حرفهای استان مازندران و موضوعات آموزشی و پژوهشی مراکز در دستور کار قرار گرفت.

در ابتدا پس از قرائت قرآن و پخش کلیپ سرود جمهوری اسلامی و کلیپ عملکرد مرکز بهشهر، مهندس عسکری رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای بهشهر ضمن خوش آمد گویی به تشریح مسائل آموزشی و پژوهشی و عمرانی مرکز پرداخت و اظهار امیدواری کرد با اجرایی شدن طرح آمایش سرزمینی رشته ها وتخصصی شدن رشته ها مشکل کمبود امکانات و فضای مورد نیاز مراکز و فعالیت رشته ها حل شده و به نتایج مطلوب و اهداف مورد نظرسازمان مرکزی دست یابیم .

سپس دکتر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران ضمن بیان مسائل آموزشی و پژوهشی مراکز به بیان راهکارهای اجرایی شدن طرح آمایش رشته ها پرداخت و به سوالات روئسای مراکز پاسخ داد .

در ادامه با حضور دکتر کیانی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کل کشور موضوعات طرح شده بررسی گردید .

وی با اشاره به شعار امسال معاونت آموزشی دانشگاه تحت عنوان ( سامان ) سرواژه کلمات : ساماندهی - اقتصاد آموزش - مأموریت گرایی - ارزیابی و نظارت - نظم کیفی - بیان داشت ساماندهی رشته ها در جهت افزایش کیفیت و قطبی شدن رشته ها و در نتیجه بازار کار و بهینه شدن توزیع تجهیزات و اقتصادی شدن آموزش می گردد .

کیانی اظهار داشت استان مازندران به عنوان اولین استان پایلوت طرح آمایش سرزمینی انتخاب گردیده است که حذف و اضافات و بررسی رشته های آن بر اساس کار کارشناسی و توافق جمعی روئسا و معاونین آموزشکده ها و دانشکده های استان و دفتر گسترش سازمان مرکزی تصمیم گیری شد که منجر به نتایج مطلوبی گردید که از جمله آن میتوان به موضوعات ذیل اشاره نمود  :

  • ارزیابی نظام مند رشته ها  بر اساس عوامل طبیعی ، جمعیتی ، اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی
  • حذف رشتههای محل های ناکارآمد ورشته هایی که با کمبود ورودی دانشجو مواجه هستند .
  • حذف رشته هایی که با کمبود امکانات جدی مواجه هستند .
  • اختصاص رشته ها با توجه به بعد مسافت مراکز همجوار .
  • اختصاص رشته های مراکز با توجه فعالیت ها و مشاغل مرتبط با منطقه ی زندگی
  • کم کردن مشکلات مراکز از جمله کلاسهایی که زیر حد نصاب هستند .

در این نشست که در پی جلسه دو هفته گذشته دکتر حسینی مقدم و مهندس فرج خواه سرپرست و معاون اداره کل گسترش دانشگاه با مسئولین آموزشکده ها / دانشکده ها و مدیران استانی جهت تهیه پیشنویس توافقات ساماندهی رشته ها برگزار گردید در مجموع 24 رشته محل موازی و یا کم مشتری در کل استان حذف و حدود 12 رشته محل جدید مورد توافق طرفین اضافه گردید.

همچنین در این جلسه معاونین آموزشی و اداری و مالی دانشگاه فنی استان مازندران ، دکتر خوئی و دکتر کاظمی نیز به بیان مسائل آموزشی واداری و مالی مراکز پرداختند .

گفتنی است معاون آموزشی دانشگاه فنی وحرفه ای قبل از این جلسه در جلسه آمایش رشته محل های استان گلستان در دانشکده مائده شهر گرگان حضور داشت .

جلسه پس از اقامه نماز و پذیرایی مجددا پیگیری شد و در ساعت 16 به کار خود پایان داد .