در حال بارگذاری ...

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای با استانداری همدان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای با استانداری همدان عصر روز پنجشنبه هجدهم مهر ماه در حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده زینب کبری(س) همدان امضا شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، در این آیین رئیس دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای کشور  با اشاره به اینکه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای دانشگاهی فعال، کارآفرین و نوآور است، اظهار داشت: یکی از مهمترین الزامات رسیدن به توسعه سرمایه گذاری در نیروی انسانی و آموزشی است.

وی با اشاره به اینکه آموزش‌های مهارتی یکی از مهمترین عوامل توسعه در کشور به شمار می رود بیان کرد: در سال های اخیر توجه خاصی به نظام آموزشی مهارتی شده که دانشگاه فنی و حرفه ای نیز از آن بی بهره نبوده است.

صالحی‌عمران افزود: در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای ۴۱ برنامه درسی تغییر پیدا کرده است که ۷۰ درصد این درس‌ها عملی هستند و در سال تحصیلی جدید به اجرا گذاشته شده است.

وی ادامه داد: امسال با پذیرش ۷۵ هزار دانشجو در دوره کاردانی و ۴۵ هزار دانشجو نیز در دوره کارشناسی، تعداد دانشجویان این دانشگاه به ۲۰۰ هزار افزایش می‌یابد.

رئیس دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه مسیر آموزش عالی باید از آموزش نظری به سمت آموزش‌های مهارتی تغییر یابد، گفت: نزدیک به ۲ هزار و ۲۰۰ کارگاه و آموزشگاه در اختیار داریم و نزدیک به ۶۰ درصد درس‌های این دانشگاه عملی هستند.

وی افزود: کشورهایی که به توسعه اشتعال و رشد اقتصادی می اندیشند بر روی مهارت افزایی دانشجویان سرمایه گذاری می کنند.

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای همدان نیز در این مراسم گفت: کل فضای دانشگاه‌های فنی و حرفه ای این استان ۲۲ هکتار است و حدود پنج هزار و ۴۷۳ دانشجو در ترم جاری در دانشکده های فنی و حرفه ای استان تحصیل می‌کنند.

شهاب کاظمی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای ۱۱۸ کارگاه و آموزشگاه در سطح استان دارد و ۶۹ کد رشته محل در آن ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از سال ۹۰ تا کنون ۱۱ هزار دانشجو از دانشکده‌های این دانشگاه در همدان دانش‌آموخته شدند، ادامه داد: در این مدت تفاهم نامه‌های مختلفی با هدف ارتباط دانشگاه با صنعت جامعه و بازار منعقد شده است.

کاظمی عنوان کرد: در سال جاری بیش از ۱۲ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز دانشگاه‌های فنی و حرفه ای استان هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه چهار طرح عمرانی مهم در دانشگاه فنی و حرفه ای استان در دست اجرا است، بیان کرد: دانشکده فنی و حرفه ای اسدآباد با پیشرفت ۶۵ درصدی و دانشکده فنی و حرفه ای کبودراهنگ با پیشرفت ۵۰ درصدی، آمفی تئاتر دانشکده شهید مفتح با گنجایش ۳۶۰ نفر و خوابگاه ۲۴۰ نفری دانشکده فنی ملایر از مهمترین این طرح‌های عمرانی در دست احداث این استان است.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای در استان همدان ۶ دانشکده دارد که سه دانشکده در شهر همدان، ۲ دانشکده در ملایر و یک دانشکده در نهاوند واقع شده اند.