در حال بارگذاری ...

برگزاری سمینار با موضوع مسابقات رباتیک جهانی فیراکاپ

بیست و چهارمین دوره مسابقات رباتیک جهانی فیراکاپ 2019  در شهر چانگووان کشور کره جنوبی بین 18 کشور برگزار گردید . تیم‌های ایرانی حاضر موفق به کسب ۱۴ مقام قهرمانی، ۸ مقام نائب قهرمانی و ۵ مقام سومی شدند و تیم رباتیک دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور توانست مقام نایب قهرمانی این مسابقات را به خود اختصاص دهد.

امروز دوشنبه 15مهرماه 1398 مراسم تقدیر از مدال آوران مسابقات رباتیک جهانی فیراکاپ 2019  در سالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور به عمل آمد . در این مراسم دکتر حقیقی رییس دانشکده شهید شمسی پور ، دکتر جعفرآبادی معاون آموزشی و آقای دانشمند معاون فرهنگی و دانشجویی در کنار دانشجویان حضور داشتند .

 

دکتر حقیقی رییس دانشکده در این مراسم ضمن تبریک به مدال آوران مسابقات جهانی رباتیک ، اظهار داشت : سرآمدی و سرافرازی حق ملت ایران است و هر فردی در هر حرفه و جایگاهی که بتواند نام ایران را بلندآوازه سازد، شایسته قدردانی است که در این میان بی تردید نقش رییس دانشگاه فنی و حرفه ای دکتر صالحی عمران در حمایت کامل از جایگاه و موقعیت نظام فنی و حرفه­ای کشور نقشی بی بدیل و قابل تحسین است.

دکتر حقیقی این موفقیّت را متعلّق به خانواده بزرگ دانشگاه فنی و  حرفه ای دانسته و  از اعضای تیم رباتیک دانشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور که با ابتکار، جدیت و دانش خود، سرفرازی را برای ایران به ارمغان آوردند ، قدردانی کرد.

مهندس صبوری ، مجری برنامه های علمی و فناورانه  ، از میزبانی ایران برای برگزاری بیست و پنجمین دوره مسابقات جهانی رباتیک فیرا در سال 2020 خبر داد و افزود : برگزاری این رقابت ها در ایران و همچنین حضور گروه های موفق ایرانی در رقابتهای بین المللی می توان زمینه ساز تبادل اطلاعات بین تیم ها ؛ حضور تیم های موفق در کنار یکدیگر و شکل گیری فعالیت های مشترک با دانشگاه ها و مرکز علمی باشد.

 صبوری ، به حمایت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در توسعه فعالیت های رباتیک و هوش مصنوعی اشاره کرد و ادامه داد که این افتخار بزرگی برای جامعه علمی کشور است که جمهوری اسلامی ایران میزبان کشورهای قدرتمند عضو فدارسیون جهانی رباتیک فیرا از مناطق مختلف جهان از جمله کانادا، ژاپن، انگلستان، آلمان؛ روسیه، ترکیه، چین، کره جنوبی، سنگاپور، برزیل، مکزیک، تایوان، اندونزی و فیلیپین در رقابت های سال 2020 ( مرداد ماه سال 1399 ) باشد.


در ادامه مهندس شاهوردی سرپرست و داور فدراسیون جهانی فیرا ، به معرفی لیگ های مختلف و معرفی انواع ربات ها با کارکردهایشان پرداخت و سپس بحث اصلی خود را روی موضوع نو آوری و کسب و کار قرار داد. سپس با تاکید بر ضرورت توسعه علم رباتیک و هوش مصنوعی در کشور گفت : این علم روز در جهان که بسیاری از صنایع مختلف را در برمی گیرد؛ علاوه بر توسعه اقتصاد دانش بنیان و ایجاد خودکفایی در بسیاری از صنایع، به نخبگان ایرانی در راه اندازی کسب و کارهای نوپا نیز کمک خواهد کرد.

 
در پایان این مراسم ، دکتر حقیقی ریاست دانشکده شهید شمسی پور با اهدای لوح تقدیر و هدایایی نفیس، از اعضای تیم رباتیک دانشکده شهید شمسی پور تهران تجلیل کرد.