با همکاری شرکت زیمنس آلمان
کارگاه بین المللی انرژی خورشیدی در دانشکده فنی و حرفه ای دختران شریعتی برگزار شد
اولین کارگاه پژوهش های کاربردی مشترک اساتید و اعضاء هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه فنی شمالی عراق در دانشکده شریعتی برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، در اجرای یاداشت تفاهم همکاری علمی بین المللی منعقده فی ما بین دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه فنی شمالی عراق، روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 13 و 14 شهریور سال جاری اولین کارگاه بین المللی پژوهش کاربردی ویژه اساتید گروه برق و انرژی های تجدید پذیر با حضور تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه فنی شمالی عراق با عنوان "کارگاه دو روزه انرژی خورشیدی" با همکاری شرکت زیمنس آلمان در دانشکده فنی دختران شریعتی برگزار گردید.
بنابراین گزارش، مدرسان این کارگاه از کشور آلمان دعوت شده بودند که در راس این گروه پروفسور اصغر محمودی مشاور وزیر اقتصاد و انرژی کشور آلمان، مشاور سابق مدیر سازمان انرژی های تجدید پذیر ایران و مدیر عامل شرکت Solar Sky حضور داشت.
گفتنی است پروفسور محمودی جزو مدیران برتر شرکت های بزرگ در حوزه ی انرژی خورشیدی در کشور آلمان هستند و سابقه همکاری با شرکت های بزرگی از جمله شرکت Solar World، شرکتSMA ، شرکت KACO Siemens را دارند. وی که اصالتا ایرانی است در کشورهای زیادی کارگاه های مختلفی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر برگزار نموده است.
شرکت کنندگان در این کارگاه اعضای هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه فنی شمالی عراق بودند و محور اصلی این کارگاه شامل آخرین یافته ها در زمینه اجرا و بهره برداری از انرژی خورشیدی بود.
با توجه به اقلیم مشترک ایران و عراق، و برخورداری سالانه این دو کشور از روزهای پر شمار آفتابی، توسعه دانش و فناوری، و بهره مندی از این منبع سبز انرژی به جای سوخت های فسیلی آلاینده برای متخصصین هر دو کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شرکت کنندگان در این کارگاه با سه روش تئوری، شبیه سازی نرم افزاری، و عملی آموزش دیدند و مستقیما مراحل مختلف طراحی و اجرا و مدیریت تجهیزات انرژی خورشیدی را فرا گرفتند. گواهینامه های حضور در دوره توسط شرکت آلمانی KACO Simens صادر و به شرکت کنندگان تقدیم شد.
اهمیت انرژی های تجدید پذیر خصوصاً انرژی خورشیدی، آشنایی با انواع تجهیزات برق خورشیدی و سایزینگ آنها، بیان تجارب و نکات ظریف نیروگاه های فتوولتائیک
آشنایی با درآمدزایی از نیروگاه های خورشیدی خانگی، معرفی انواع کاربردهای اینورترهای شرکت KACO Siemens ،آموزش نرم افزار حرفه ای PVsyst برخی از مباحث اصلی این کارگاه آموزشی بوده است.
لازم به ذکر است رشته تحصیلی انرژی های تجدید پذیر با گرایش انرژی خورشیدی برای اولین بار در دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یک رشته مهندسی حرفه ای در سطوح کاردانی و کارشناسی در حال تدوین می باشد. تا قبل از این انرژی خورشیدی یک گرایش در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد رشته برق-الکترونیک بوده است.