در حال بارگذاری ...

فراخوان طرح های مشترک علمی ایران و ترکیه

این پروژه ها باید به صوررت مشترک میان طرف ایرانی و ترکی تعریف شود، حوزه های مورد پذیرش عبارتند از: مهندسی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم مواد (نانو میکرو)، انرژی و علوم شناختی دانشمندان ایرانی متقاضی، باید باهمکاری طرف ترکیه ای در این برنامه ثبت نام کنند. شایان ذکر است طرحهای یک طرفه قابل پذیرفته نمی باشند. اطلاعات بیشتر در مورد تماس، مهلت، اولویت های موضوعی دقیق، شرایط را می توان از فایل ضمیمه دریافت کنید .



فراخوان طرح های مشترک علمی ایران و ترکیه
رئیس دانشگاه تبریز از اعلان فراخوان طرح های مشترک علمی ایران و ترکیه و راه اندازی وبگاه برای بارگذاری این طرحها خبر داد .

دکتر میررضا مجیدی، در این ارتباط با تاکید بر اینکه این امر در راستای تصمیم کمیته مشترک عملیاتی سازی تفاهم نامه بین وزارت علوم، تحقیقات فناوری و شورای علم و فناوری ترکیه(توبیتاک) صورت گرفته، اظهار داشت: برای تحقق این مسئله اسفند سال ۱۳۹۷ اولین نشست کمیته مشترک عملیاتی سازی تفاهم نامه بین وزارت علوم، تحقیقات فناوری و شورای علم و فناوری ترکیه(توبیتاک) با حضور دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی و دکتر حسن ماندال، رئیس شورای علم و فناوری ترکیه ،توبیتاک ، با پیگیری و  میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شده بود.

وی تصریح کرد: پیرو همین نشست، به منظور فراهم کردن زمینه شرکت فعال اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور (وابسته به وزارت عتف) در طرح های مشترک ایران و ترکیه، بعد از انجام هماهنگی های لازم با مسئولان توبیتاک، مقدمات بارگذاری طرح های مشترک ایران و ترکیه فراهم گردیده است.

رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه با راه اندازی این وبگاه به همراه ضمائم (شامل فرم پروپوزال، برنامه زمانی و قوانین) برای بارگذاری این طرح ها از سوی هر دو طرف آماده گردیده است، خاطر نشان کرد: همچنین وبگاه شورای تحقیقات علمی و فناوری جمهوری ترکیه-توبیتاک نیز جهت استفاده محققین در کشور ترکیه به آدرس اینترنتی  https://www.tubitak.gov.tr  راه اندازی شده است.

به گفته وی این وبگاه ها برای محققین  ایرانی و نیز ترک به طور همزمان از تاریخ 27 تیر ماه سال جاری آماده بهره برداری خواهد بود.

دکتر مجیدی در ادامه توسعه همکاری های بین المللی و قرار گرفتن در جمع دانشگاه های برتر دنیا را از جمله راهبردهای کلان این دانشگاه برشمرد و یادآور شد: دانشگاه تبریز جزو اولین دانشگاه های بود که در اتحادیه های بزرگ بین المللی از جمله اتحادیه دانشگاه های جهان (IAU)، اتحادیه دانشگاه های بین المللی (IUC) و اتحادیه دانشگاه های منطقه قفقاز(KUNIB) حضوری فعال داشته  و هم اکنون نیز به عنوان رئیس کارگروه همکاری های علمی ایران و ترکیه به ایفای وظیفه ملی خود می پردازد.

به گفته وی این دانشگاه در حال حاضر نیز در عرصه های جهانی بسیار فعال بوده و هم اکنون با  نزدیک 200 دانشگاه از کشورهای مختلف دنیا  قرارداد و تفاهم نامه همکاری دارد که از این تعداد  بیش از 80 دانشگاه از کشور جمهوری ترکیه است.