در حال بارگذاری ...
با حضور رییس دانشگاه فنی و حرفه ای

نشست روسای دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان خراسان جنوبی برگزارشد

 

به گزارش اداره کل روابط عمومی، در ابتدای این جلسه که روسا و معاونین آموزشکده های فنی و حرفه ای خراسان جنوبی نیز حضور داشتند، نخعی رئیس دانشگاه استان ضمن عرض خیرمقدم به مسئولین، گزارش عملکرد دانشگاه استان را تشریح کردو در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: در استان قراردادها و تفاهم نامه های خوبی با شرکت ها و صنایع و ... منعقد شده است، جلسات کارگروه های استانی به صورت ماهیانه برگزار می شود، جهت شناساندن بیشتر دانشگاه در همه مسابقات ورزشی  و جلسات دانشگاه های استان تحت عنوان دانشگاه فنی و حرفه ای شرکت می کنیم، با تلاش زیاد توانستیم 100 درصد اعتبارات عمرانی تخصیص داده شده را جذب نماییم، به نسبت آمار دانشجویی بالاترین آمار را به راهیان نور در استان اعزام نمودیم.

بنابراین گزارش، دکتر صالحی عمران در این نشست ضمن ابراز خوشحالی از فراهم شدن امکان مجدد حضور در استان خراسان جنوبی از خدمات کلیه مسئولین، کارکنان و مدرسان دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان اعضای خط مقدم سیستم آموزشی تشکر کرد و بیان داشت: در سفرهایی که به استان ها داریم تمامی نکات خوب و قابل ملاحظه جمع آوری می شود و این نکات در سیاستگذاری های دانشگاه مد نظر قرار می گیرد، همچنین تصمیمات مهم در شورای دانشگاه و با حضور روسای استانها اخذ می شود و از خِرد جمعی استفاده می گردد.

وی اعلام با عنوان اینکه در شهریور ماه سال جاری نشستی با حضور تمامی روسای آموزشکده های کشور خواهیم داشت گفت: هدف از استانی نمودن آموزشکده ها این است که از پتانسیلهای تمامی آموزشکده های استان استفاده شود و توانمندی های مراکز تجمیع شود تا بتوانند قدرتمندتر عمل کنند.

دکتر صالحی اشاره داشت: سال گذشته چون می دانستیم با افت دانشجو مواجه خواهیم بود برای رشته های جدید با احتیاط عمل کردیم، همچنین تاکنون 21 رشته کاردانی را تغییر سرفصل داده ایم و یکی از آرزوهای بنده این است که این کار را برای تمامی رشته انجام دهیم، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای افزودند در تلاش هستیم رشته های جدید کارشناسی پیوسته نیز برای دانشگاه تعریف نماییم.

دکتر زمانی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه نیز در پایان این جلسه بیان کرد: ساختارمند کردن بودجه دانشگاه در شرایط فعلی کار بسیار سختی بود که در حال انجام است و یکی از مشکلات عمده مراکز فقر شدید اطلاعاتی است که اگر اطلاعات مراکز درست و بروز باشد می تواند در تصمیم گیری ها، حوزه ی اداری و مالی را کمک نمایند.

 وی افزود: حصول درآمدهای اختصاصی و برگشت آنها در حال حاضر از شفافیت برخوردار شده است و تا این تاریخ 50 درصد درآمدهای اختصاصی دانشگاه کسب شده که به احتمال زیاد نیازمند آن خواهیم بود تا سقف این درآمدها را بالاتر ببریم.

معاون اداری و مالی دانشگاه تصریح کرد: می بایست سازوکاری برای تغذیه کارکنان و مدرسینی که نیازمند استفاده از غذای مراکز می باشند تهیه شود و برای این امر آموزشکده ها می توانند پیشنهادات خود را به دانشگاه ارسال نمایند.

وی گفت: در حالی که امسال بسیاری از دانشگاه های کشور زیر 20 درصد تخصیص اعتبار داشته اند، دانشگاه فنی و حرفه ای با 63 درصد تخصیص بیشترین اعتبار را داشته است که قرار است این اعتبارات بصورت استانی توزیع گردد.

در این جلسه روسای آموزشکده های استان دیدگاه ها و نیازمندیهای مراکز تحت مدیریت خود را مطرح نمودند.

در خلال این سفر دکتر صالحی در معیت دکتر زمانی از پروژه های در حال ساخت ساختمان آموزشی و نمازخانه دانشکده پسران بیرجند بازدید نمودند و جهت تکمیل و بهره برداری پروژه های مذکور در ابتدای مهر ماه سال جاری قول مساعدت دادند .