آزمونهای غیر مخرب کنترل کیفیت مواد غذایی
موضوع(ها):
مواد غذایی - کیفیت
مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی
مواد غذایی - بازرسی
پدیدآور(ان):
نویسنده:جوزف ایرودایاراج، کیریستوفر ری
مترجم:رقیه اشرفییورقانلو، فائقه جعفری، جمیل عباسنژادفلاحی
ناشر (ان):
دانشگاه فنی و حرفهای
۲۳۲ صفحه - وزیری (شومیز) - چاپ ۱ - ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8820-11-6
تاریخ نشر:۹۷/۱۲/۱۵ قیمت :۲۵۰۰۰۰ ریال
کد دیویی:۶۶۴.۰۷ زبان کتاب:فارسی محل نشر:تهران - تهران