در حال بارگذاری ...

آزمون‌های غیر مخرب کنترل کیفیت مواد غذایی

موضوع(ها):

مواد غذایی - کیفیت

مواد غذایی - صنعت و تجارت - کنترل کیفی

مواد غذایی - بازرسی

پدیدآور(ان):

نویسنده:جوزف ایرودایاراج، کیریستوفر ری

مترجم:رقیه اشرفی‌یورقانلو، فائقه جعفری، جمیل عباس‌نژادفلاحی

ناشر (ان):
دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۲۳۲ صفحه - وزیری (شومیز) - چاپ ۱ - ۵۰۰ نسخه ISBN: 978-600-8820-11-6
تاریخ نشر:۹۷/۱۲/۱۵
قیمت :۲۵۰۰۰۰ ریال
کد دیویی:۶۶۴.۰۷ زبان کتاب:فارسی محل نشر:تهران - تهران